Stirile din ziua: 6 mai 2017

Se poate si asa! Cu un om mai putin, ASU Poli reuseste o evolutie de senzatie

Se poate si asa! Cu un om mai putin, ASU Poli reuseste o evolutie de senzatie

Totul părea pierdut când Dunărea Călăraşi a deschis scorul pe Ştiinţa şi evolua cu un om în plus, după eliminarea lui Mera! Însă jucătorii Politehnicii Timişoarei au avut apoi o prestaţie admirabilă, reuşind imposibilul: au egalat până la pauză şi au înscris de trei ori în partea secundă.

Romanii si sarbii ies impreuna la patrulat pe granita, pentru a opri asaltul migrantilor

La șase luni de la semnarea unui protocol între ministerele Afacerilor Interne din Serbia și România, referitor la înființarea unor patrule comune pe frontiera dintre cele două țări, actul a fost adoptat de guvernul de la București. Sute de migranți ilegali au fost prinși de la începutul anului pe graniță.

aerotim

Aeroportul Timisoara are buget, cu investitii de peste 3 milioane de euro si un profit estimat de 1,5 milioane de euro

Guvernul a aprobat, în ultima ședință, bugetul de investiții și cheltuieli al Aeroportului Internațional „Traian Vuia”. Se estimează că, în 2017, cea mai mare poartă aeriană din vestul României va fi pe plus. O sumă importantă va fi alocată pentru investiții, o aerogară nouă și un terminal pentru sosiri.

Peste 330.000 de euro si 6 luni – de atat e nevoie ca Parcul Alpinet sa-si schimbe fata

Parcul Alpinet va fi reabilitat cu bani de la bugetul local. Primăria urmează să lanseze licitație pentru această lucrare, pentru care este dispusă să plătească 1,5 milioane de lei. În 2015, municipalitatea a încercat să obțină bani europeni pentru proiect, dar a renunțat.

Sanda Grebla si Catalin Iapa depind de consilierii locali. Lista cu terenuri de casa trebuie votata in plen

Încă nu se știe cine va primi teren de casă de la Primăria Timișoara. Contestațiile au fost evaluate de aceeași comisie care a făcut prima împărțire, dar lista finală trebuie aprobată în plen. Consilierii locali sunt așteptați să consulte dosarele solicitanților.

Top