Stirile din ziua: 23 mai 2017

apa calda

O zi fara apa calda

O zi fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe miercuri, 24 mai, între orele 0 și 20, furnizarea apei calde la PT 8A, 8B, 8C, 17, 17A, 19, 20, 21, 22, 23, 71, 72, 73, 74, 74A și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonelor Policlinicii, Detunata, Tipografilor, Calea Lugojului,

Din nou, PSD vs PNL. Pe 11 iunie sunt alegeri partiale la Denta

Pregătiri de campanie electorală în Timiș. Pe 11 iunie au loc alegeri parțiale la Primăria Denta. Fostul edil șef, membru PSD, a încetat din viață în luna martie. Iacob Slavoliub obținuse, în 2016, al patrulea mandat. Denta este condusă acum de Petru Tapanov, tot PSD, care încearcă să devină primar „plin”.

Dupa 6 luni, UBER ajunge la 22.000 de utilizatori in Timisoara si sarbatoreste cu o saptamana de tarife reduse cu 50%

Uber a ajuns la Timișoara pe 23 noiembrie, 2016. Șase luni mai târziu, serviciul a ajuns la peste 22,000 de utilizatori. Pentru a sărbători jumătate de an de când serviciul este operațional, Uber oferă tuturor brașovenilor sau turiștilor aflați în vacanță aici curse sigure la jumătate de preț.

Primăria Timișoara începe dezinsecția și deratizarea

Tantarii se pregatesc de atac la Timisoara! De ce nu poate avea primaria contract de dezinsectie

E foarte posibil să nu avem nici în acest an dezinsecție în Timișoara! Procesul dintre primărie și firma care a contestat licitația acum trei ani încă nu e gata și, din nefericire, nu mai există situație de forță majoră. Ar putea exista totuși o portiță, dar ar trebui să fie de acord și serviciul juridic al PMT.

Horia Colibasanu

De pe Everest, la Herculane! Horia Colibasanu, despre cum i s-a furat cortul si cum n-a vrut sa renunte

A fost Acoperișul Lumii, urmează… Băile Herculane! Horia Colibășanu s-a întors acasă, după ce a realizat cea mai mare performanță din alpinismul românesc: a atins Everestul, fără oxigen suplimentar și fără șerpași. S-a gândit să renunțe când i-a fost furat cortul și cel mai greu i-a fost să… coboare!

Trei zile, noua proiectii: Festivalul Filmului European la Timisoara / PROGRAM

Festivalul Filmului European aduce, în acest final de primăvară, la Timișoara, nouă filme cu teme care pun spectatorilor tot felul de întrebări. Proiecțiile vor avea loc la Grădina de Vară „Capitol” și în Aula Magna a Universității de Vest, în perioada 25-28 mai, iar intrarea va fi, ca de fiecare dată, liberă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 23 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Recoltei nr. 11 Bl. F1, Zona Ion Ionescu de la Brad (p), E. Zola (p), Eternității (p), orele 9 – 17; Sînandrei nr. 301, Giroc – Foraje 3, 5, 6, Termoforest, Șag – Zona Vile II Mănăstire, Lugojel, Fârdea Baraj

Top