Inca un esec, iar salvarea se indeparteaza. Poli nu mai e doar la mana ei

„Finala noastră”, aşa cum a fost numită de Ionuţ Popa, dar şi de jucătorii de la Poli, adică meciul cu Pandurii, a fost începută foarte slab de bănăţeni… care au demonstrat că de la vorbe la fapte e cale lungă.

Gorjenii, care au „înviat” în ultimele săptămâni, au început în atac, profitând de lentoarea gazdelor. În minutul 20, oaspeţii reuşesc oarecum nesperat să deschidă scorul, Batin şutează bine, Straton respinge, dar Păcurar, pe fază, trimite apoi imparabil. A fost şi momentul în care Poli a început să joace. Cânu, cu o foarfecă spectaculoasă, şi Soljic, după un corner, trimit balonul în bară, dar impresia artistică nu se punctează. În prelungirile primei părţi, Pedro înscrie, dar golul este anulat pentru henţ, iar brazilianul este şi eliminat, pentru al doilea galben, însă mult prea uşor, deoarece mingea l-a lovit în mână, atacantul neintenţionând să joace astfel balonul.

Cu un om mai puţin, Poli s-a aruncat şi mai mult în atac în partea a doua. Bărbuţ a încercat multe, însă nu prea a şi reuşit să fie cu adevărat periculos, asta şi pentru că nu a fost înţeles la unele faze de coechipeiri. Pe contră, Batin a aratat o ocazie unică, trimiţând peste, cu poarta goală, iar finalul a fost încins. Degeaba, pentru că Poli a pierdut şi finala aceasta, iar ca să scape de retrogradare are nevoie acum şi ca Chiajna să se mai împiedice până la final.

Poli: Straton – Străuţ, Scutaru (74, Ignea), Cânu, Şeroni, Soljic, Artean, Bărbuţ, Croitoru (74, Draghici), Fucek (74, Doman), Henrique
Antrenor: Ionuţ Popa
Pandurii: Popescu – Negoiţă, Erico da Silva, Ene, Buşu (61, Samson), Cioinac, Stana (68, Zaina), Firţulescu (53, Surugiu), Păcurar, Hamed, Batin
Antrenor: Flavius Stoican

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Polist a spus: (mai 23rd, 2017 at 22:57 )

Sa dus bulanu nu poți doar din noroc sa câștigi asta e sper sa nu retrogradeze

Alex a spus: (mai 23rd, 2017 at 23:04 )

Iara aberati? Daca batem tot jucam barajul pt ca la egalitate cu chiajna avem avantaj

Gioni a spus: (mai 23rd, 2017 at 23:18 )

Poli e terminata, nu va mai reusi nimic nici macar cu lanterna rosie – ASA. Echipa de ratati, si-au batut joc de increderea noastra. Salvarea sau desfiintarea!

astral a spus: (mai 23rd, 2017 at 23:38 )

Nu jucam nimic. Sper sa nu ne bata si Targu Mures, ca ar fi pacat de toata munca de pana acum..Azi am pierdut ocazia de a ne salva de pe loc direct. Nu inteleg dl Popica pe cine a odihnit in meciurile de Cupa, ca jucatorii par toti obositi si neconcentrati. Cel mai obosit de fapt e insusi Popica, nu vad nimic tactic, nicio idee de joc.

polist a spus: (mai 24th, 2017 at 00:07 )

decat asa schiopi mai bine ne desfintam si ramanem cu echipa din liga 2

INO a spus: (mai 24th, 2017 at 00:26 )

BOY’S!AM ZIS CLAR DEMISIA POPA!ȘI SCHIMBAȚI TOȚI ACEȘTI JUCĂTORI DE KKT!!RUȘINE POLI TIMIȘOARA SUNTEȚI O ECHIPĂ DE TOT KKT UL!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

INO a spus: (mai 24th, 2017 at 03:03 )

BOY’S!POPO ÎȚI FAC EU INO ECHIPA:STRATON
STRĂUȚ-SCUTARU-CÂNU-BOCȘAN ȘI ȘERONI AVANSAT ÎNTRE MIJLOC ȘI APĂRARE!
MIJLOCAȘI-CROITORU-DOMAN-ȘOLYCI
ATACANȚI -BĂRBUȚ-HENRIQUE!
AI VĂZUT CE ÎNSEAMNĂ SĂ NU FIE ORDINE ÎN VESTIAR ȘI LA CLUB!?JUCĂTORI SE RĂZVRĂTESC VEZI PEDRO ȘI NU MAI ASCULTAȚI DE ANTRENOR CARE NU ȘTIE SĂ FACĂ ECHIPA ȘI SĂ O MOTIVEZE PE DEASUPRA NICI ANTRENAMENTE SERIOASE SE PARE CĂ NU SE FAC VEZI STAREA JUCĂTORILOR IAR ASTA COSTĂ SCUMP ȘI BATJOCOREȘTE BANATUL TIMIȘ TIMIȘOARA LA NIVEL NAȚIONAL!!DECI POPICA DEMISIA ȘI ALȚI JUCĂTORI DE LA ANUL!!HAI PA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

watchdog a spus: (mai 24th, 2017 at 07:31 )

Asta-i Poli acum, o echipa moarta oricare ar fi ea. Una a ajuns bataia de joc a miticilor si oltenilor, alta si mai rau bataia de joc a aradenilor. Multumiri tuturor celor care s-au „ocupat” de Poli, oricare ar fi ea.

teo musante a spus: (mai 24th, 2017 at 08:09 )

Fotbal infect , jucatori fara valoare , rudimentari si cu deficiente majore la simple preluari sau pase de 5 metri . Un-doi-ul , dublarea sau demarcarea sunt necunoscute pentru acesti amatori Automatismele , posesia sau apărarea in zona sunt deja probleme de facultate pentru acesti ilustri posesori de tricouri . Ieri s-a confirmat încă o data ca si antrenorul e cam de valoarea jucătorilor . Imaginea de inceput de meci in care acesta sta tolanit in fotoliu cu sapca trasa pe ochi in timp de omologul e la patru ace in picioare la marginea terenului , spune multe despre abordarea jocului . Cu mâinile in sold sau incrucisate , acest Popica e tăcut cand e vorba de tactica asezare in teren sau schimbări . E guraliv doar in conferințele de presa pe care le susține ca la marginea terenului din Micalaca sau Pancota.. Un antrenor bun nu incepea cu Pedro , unul mediocru al schimba imediat după primul galben cand vedea nervozitatea jucătorului .Unul inconstient al lasă in teren in continuare. Popica la lăsat….El face schimbarile ca la amicale …3 de odată in ultimul sfert . Ca sa pună cireasa pe tort in materie de psihologie de antrenor , decretează la finalul conferinței de presa ….SUNTEM DEJA RETROGRADATI ! Felicitări lui si celor ce l-au pus antrenor. Zicala cu oaia si sustarul cu lapte i se potriveste de minune acestui individ .Noroc ca s-a dat ordonanta ca se pot da bani de la buget pentru sport . Sa ne tinem bine cate sectii de sport se vor infinta la Timisoara si bineinteles cate posturi in organigramele de conducere . Ca atunci cand e vorba de bani publici ….trebuie si cine sa-i cheltuie .

vest a spus: (mai 24th, 2017 at 10:15 )

Popa a abordat gresit finalul de stagiune: a jucat cu reserve si junior finala Cupei Ligii, lasand titularii acasa pe considerentul ca finala adevarata va fi marti. Jucatorii, de valoare slabuta de altfel, s-au incarcat negativ, considerand ca doar simpla prezenta a lor in teren va fi suficienta, ca doar au fost menajati si ei sunt titularii care doar prin prezenta lor in teren vor rezolva meciul. Ei ar fi facut fata si fizic daca jucau sambata si apoi marti, avand avantajul continuitatii. Asa…

Kb a spus: (mai 24th, 2017 at 10:48 )

E clar ca nu avem fotbal de liga 1 la Tm, munca de 1 an, asa cum s-a putut, fost irosita in acest meci, norocul nu a mai fost cu noi, vezi barele, de fapt tot returul am fost sub orice critica; toți jucătorii sunt f nervoși in loc sa se implice numai mai in joc. Eu nu vad să avem fotbal de liga 1 la Tm in viitorul apropiat, avem nevoie de o singură Poli, pe care să o susținem toți..

Dan a spus: (mai 24th, 2017 at 15:12 )

Daca Acs retrogradeaza nu cred ca are rost sa avem trei echipe in Liga 2.Ce ar face primaria?.Ar sponzoriza trei echipe timisorene sa se lupte intre ele ? Nu are logica.Am inteles ca pot fi sponzorizate doar societatile cu scop non lucrativ.Ce statut au Asu si Ripensia ? Ar fi interesant un articol documentat pe aceasta tema.Sa speram totusi intr-o minune si sa nu retrogradam.

Robu a spus: (mai 24th, 2017 at 15:29 )

Bravo Ionuț popa bravo stafului tehnic bravo Drăgoi. Bravo Birlic toți niște incompetenți puși politic si pe pile vai mama voastră numai din noroc nu o poți duce la nesfârșit

Mircea_tm13 a spus: (mai 24th, 2017 at 21:49 )

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-80-gata-constructia-arenei-din-tg-jiu-a-intrat-pe-ultima-suta-de-metri-va-fi-data-in-folosinta-in-toamna-511743.html

Poi dc partidul le face stadion votantilor din Tg. Jiu, nu ar fi pacat ca el sa nu fie vizibil in Liga 1? Sa vada si alti mufloni ce stadion frumos primesti dc votezi cum trebuie. Din pacate asta este Romania si asa se fac jocurile. Par sa fie facute sa se salveze Pandurii si poate Chiajna, ca aia de la Timisoara au si alte distractii dc nu au fotbalul !! Dar trebuie zis ca ne-o „facuram” cu mana noastra, prin Popa – bun motivator, slab tehnician si tactician – prin managementul ne-profesionist si prin sponsor – d-ul Robu. Cum poti sa ai al doilea buget de primarie din tara – dupa Bucuresti – si sa nu fii in stare sa tii o echipa in Liga 1?

Halasz Milionar a spus: (mai 24th, 2017 at 22:28 )

Mircea : Robu e singurul vinovat pentru stadion. Cluj , Craiova , TgJiu, ploiesti chiar si Arad se pare. Unele orase rosii altele galbene deci nu merge sa dai vina pe PSD. El e slab ca primar. Ribule stiu ca citesti: stai jos , nota 4.
. Tot el e caposul care are 51% merit pentru dezbinarea suporterilor. Restul de 49% o atribui cu respect catorva lideri de galerie.

Poli 1921 a spus: (mai 25th, 2017 at 12:04 )

Vina e impartita in cote egale 50/50
Ambele tabere sustin fiecare cate o clona moarta fara nici un viitor .Fotlalul a murit in Timisoara odata cu aparitia celor 2 Poli care nu strang impreuna 1500 de spectatori .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei

Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic

Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fundația Art Encounters vernisează pe 28 martie expoziția „Lecții de grădinărit. 10 precepte pentru o grădină organică” a artiștilor Alexandra Boaru, Adrian Câtu, Lorena Cocioni, Pavel Grosu, Gwen (Emma Bădulescu), Catinca Malaimare, Lucian Popăilă, Victoria Sadovnic, Ioana Stanca și Ovidiu Toader. Curatoriată de Ami Barak, expoziția reunește cei zece artiști care fac parte dintr-o nouă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zece tineri artiști expun la Fundație Art Encounters, la Timișoara
Trei artiști stradali români și un artist islandez vor schimba aspectul comunei Foeni. Ea a avut la dispoziție un loc mai mult decât … interesant, pentru a-l transforma în gazdă pentru picture: stația de autobuz din localitate. Cea de-a doua rezidență artistic organizată de Asociația Miltonia, partenerul cultural al Consiliului Județean Timiș în cadrul proiectului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O artistă română a pictat pe stația de autobuz din Foeni. Proiectul, parte al revitalizării Conacului Mocioni/Foto
Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Top