Stirile din ziua: 17 iunie 2017

suciu

Matei Suciu sparge unitatea PSD Timis din jurul lui Grindeanu

Matei Suciu sparge unitatea PSD Timis din jurul lui Grindeanu

Deputatul PSD Matei Suciu a confirmat oficial sâmbătă informațiile din ultimele zile potrivit cărora el va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sorin Grindeanu. Chiar în ziua în care premierul a făcut o baie de mulțime la sediul PSD Timiș, Suciu a trimis un comunicat de presă, prin care îi aduce mai multe acuze lui Grindeanu.

Orban este noul presedinte al PNL. Victorie zdrobitoare in fata lui Busoi

Fostul parlamentar Ludovic Orban a câștigat, de o manieră zdrobitoare, alegerile pentru funcția de președinte al PNL. El l-a învins fără drept de apel pe europarlamentarul Cristian Bușoi, adunând aproape 80% din voturile delegaților la congresul liberalilor. UPDATE: Au fost 4.498 voturi exprimate, din care 34 nule. Orban a adunat exact 3.518, iar Bușoi, 952.

Sorin Grindeanu, la Timisoara: Vrem sa readucem democratia in PSD. N-o sa ma poata da afara Dragnea de cate ori ma voi inscrie!

Sorin Grindeanu a fost așteptat, sâmbătă, de câteva sute de oameni în curtea PSD Timiș. Simpatizanții au venit și din alte județe, printre ei numărându-se și tatăl premierului. Urmează o ședință cu șefii filialei, primari și parlamentari.

De ce are nevoie Timisoara de o terasa pe acoperis. „Ilegalistii” de la Modex explica / FOTO

S-au apucat cu tupeu de lucru, fără niciun fel de autorizații, și recunosc că au vrut doar să „prindă” cât mai mult din vară. Cei care vor să facă o terasă pe acoperișul Modex prezintă acum imagini ale conceptului despre care consideră că este esențial pentru Timișoara. Primarul Nicolae Robu spune că se poate să fie acolo terasă, dar cu unele condiții.

Top