Stirile din ziua: 23 iunie 2017

Niciun caz nou de rujeola in ultima saptamana in Timis

Niciun caz nou de rujeola in ultima saptamana in Timis

Decesul unui copil de şapte luni din Pecica, Arad, ar putea fi al 31-lea pacient decedat de rujeolă de la apariţia epidemiei în România. Deocamdată, cauza decesului nu a fost confirmată. În ultima săptămână, în Timiș nu s-a înregistrat niciun nou caz.

JazzTM: trei scene, concerte de noapte si premiere peste premiere / PROGRAM

JazzTM, ajuns la ediția cu numărul 5, aduce la Timișoara artiști locali și regionali, unii dintre ei în premieră, dar și jam session-uri nocturne și un proiect special creat cu ocazia evenimentului. Se va auzi jazz din Piața Victoriei, Parcul Civic și Parcul Castelului, dar și din Ambasada, Manufaktura, D’arc și Aethernativ.

mosnita noua

Mosnita Noua, alternativa tot mai cautata de cei care vor sa se mute la casa

În Moșnița Nouă se ridică tot mai multe locuințe, iar numărul de construcţii finalizate şi intabulate în ultimii ani a crescut permanent. Cumpărătorii de terenuri ori de locuințe se reorientează puternic spre această comună datorită prețurilor accesibile și conexiunilor rutiere facile cu Timișoara, dar și datorită respectării, de către administrația locală, a reglementărilor urbanistice.

Cu satra in centrul Timisoarei. Politistii locali se relaxau la doi pasi

Se ia un parc ultracentral, se aduce microbuzul, se scot niște scaune și… se sparg semințe. Sau se stă la o „parolă”, cu gălăgie cât cuprinde. Totul, la câțiva metri de o mașină a Poliției Locale, în care agenții se relaxau liniștiți. Cei aflați în timpul serviciului vânau probabil bicicliști…

politist local

Politia Locala scoate la concurs 11 posturi. Unii candidati fac abdomene, altii au abilitati de redactare

Aveți studii agricole sau silvice? Vă puteți angaja la Protecția Muncii, la Poliția Locală Timișoara. Dacă vreți la Control Intern, trebuie să aveți competență în redactare și să puteți face efort prelungit. Altfel, polițiștii „de stradă” trebuie să știe să meargă pe bicicletă. Sunt 11 posturi scoase la concurs, în mai multe departamente.

sosea centura

Centura de Sud, impinsa din nou spre Sfantul Asteapta. A doua amanare la licitatia pentru constructor

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și executia Centurii de Sud a Timișoarei a fost prelungit pentru a doua oară. În martie, șeful PSD, Liviu Dragnea, declara, la Timișoara, că dacă până la finele anului nu există un constructor pentru această șosea, înseamnă că „pierdem timpul pe la București”.

Protectia datelor personale e obligatorie. CCIAT va invata cum sa nu luati amenzi drastice

Firmele din Timiș pot afla cele mai noi informaţii despre protecţia datelor personale în cadrul unui seminar organizat de CCIAT. Intitulat „Noile reglementări referitoare la protecția datelor personale. Regulamentul privind Protecția Generală a Datelor”, acesta are loc în 28 iunie, între orele 10 şi 14, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3.

O vacanta in Zanzibar si obiecte cu poveste, oferta de weekend la Iulius Mall

Dacă mergeţi la cumpărături în acest week-end, la Iulius Mall Timişoara, nu uitaţi să vizitaţi şi Târgul de Antichităţi. Veți găsi aici o mulțime de obiecte înfrumuseţate de trecerea timpului. În plus, înscrieţi-vă la tombola verii şi ați putea merge în vacanță în exoticul Zanzibar.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 23 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Răscoala din 1907, Romaniței, Contemporanul, Bagdasar, Piața Dacia (p), Teiului (p), Timiș (p), orele 9 – 17, Bd. J. H. Pestalozzi (p), orele 9 – 15; Dumbrăvița – SC Lukoil SRL, orele 9 – 17.

Top