Manyfest si Festivalul de Teatru pentru Adolescenti au contestat si au castigat. Vor primi bani de la Primaria Timisoara

Încă două proiecte culturale, organizate de aceeași asociație, vor primi bani de la Primăria Timișoara. Asta, după rezolvarea contestațiilor depuse la listele inițiale. La capitolul tineret nu s-a suplimentat nimic. Suma totală destinată proiectelor culturale și de tineret este de 3,5 milioane de lei.

Primăria Timișoara a avut de dat în acest an 2,8 milioane de lei pentru proiecte culturale și 700.000 lei pentru cele de tineret. La proiecte culturale, cei mai mulți bani au mers către Festivalul Internațional de Arte Performative Timișoara III – 203.000 lei, Festivalul Internațional de Film Timishort – 171.000 de lei, Festivalul Internațional de Literatură „La vest de est, la est de vest” – 128.800 de lei și Heritage of Timișoara, Fabric – 120.442 de lei. Alți bani au mers către Ceau, Cinema! Festival de buzunar – 42.320 de lei, Antagon Festival – 42.000 de lei, Tururi de Arhitectură – 60.900 de lei, Simultan Festival – 70.000 de lei, Klapka Poetry – 84.000 de lei, Caravana Metropolis/ Cinema în aer liber – 42.285,6 lei, Mitteleuropa periferiilor/ Timișoara, istorie, personalități, contexte – 53.550 lei, UNIVIBES Festival – 50.400 lei sau Școala de vară Copii în Europa – 81.200 de lei. Lista integrală poate fi consultată aici. Cei nemulțumiți au putut depune contestații. Au fost 23 la număr, din care 15 dosare au fost considerate neeligibile. „Având în vedere că proiectele culturale «Festivalul Național de Teatru pentru Adolescenți» și «Festivalul Național de Arte Vizuale Manyfest» ale asociației / organizației AT4T sunt considerate eligibile, acestea vor beneficia de finanțare astfel: Festivalul Național de Teatru pentru Adolescenți – 57.440 lei, Festivalul Național de Arte Vizuale Manyfest – 26.005 lei”, anunță acum primăria. Din comisia de analiză a contestațiilor au făcut parte Lucian Vărșăndan, directorul Teatrului German, Balazs Attila, directorul Teatrului Maghiar „Csiky Gergely”, și Ioan Coriolan Gârboni, directorul Filarmonicii „Banatul”.

În cazul proiectelor de tineret, au fost depuse 11 contestații, din care 5 au fost considerate neeligibile. Comisia de evaluare a acestor contestații nu a decis însă modificarea punctajelor inițiale, astfel că niciun proiect suplimentar nu va primi bani. Cine primește bani la această categorie puteți vedea aici.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com