Politia Locala scoate la concurs 11 posturi. Unii candidati fac abdomene, altii au abilitati de redactare

Aveți studii agricole sau silvice? Vă puteți angaja la Protecția Muncii, la Poliția Locală Timișoara. Dacă vreți la Control Intern, trebuie să aveți competență în redactare și să puteți face efort prelungit. Altfel, polițiștii „de stradă” trebuie să știe să meargă pe bicicletă. Sunt 11 posturi scoase la concurs, în mai multe departamente.

La Biroul Ordine Publică se caută 8 polițiști, cu grade profesionale diferite, de la principal, la debutant. Cei interesați trebuie să aibă diplomă de bacalaureat și, în cazul celor cu grad principal, vechime în muncă de cinci ani. Sunt însă condiții specifice: candidații trebuie să treacă de probele sportive, să fie declarați apți pentru permis de portarmă, să aibă permis de conducere categoria B și „aptitudinea de a efectua serviciul de patrulare cu bicicleta”. Există, de asemenea, criterii de înălțime: 1,75 m la bărbați, 1,70 m la femei.

Proba sportivă presupune efectuarea a câte 44 de „abdomene” pentru bărbați, respectiv 40, în cazul femeilor, dacă sunt bărbați și 40 de abdomene dacă sunt femei, alergare de viteză pe 50 m, alergere de rezistență – 1.000 m bărbați, 800 m femei și pedalare pe distanța de 100 metri.

La Compartimentul Protecția Muncii – Serviciul Resurse Umane este disponibil un post de consilier, clasa I, gradul profesional asistent. Candidatul trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile… științe inginerești, științe agricole și silvice! De asemenea, sunt obligatorii un curs în domeniul securității și sănătății în muncă, cu o durată de cel puțin 80 de ore, și un program de învățământ postuniversitar în domeniul securității și sănătății în muncă, cu o durată de cel puțin 180 de ore. E nevoie de vechime de cel puțin un an și cunoștințe de operare pe calculator: Windows 7/8, Office 2007/2010/2013 (Word, Excel, Outlook. Power Point)

Se caută și un consilier, clasa I, gradul profesional asistent, Compartiment Achiziții publice, cu studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, cunoștințe de operare pe calculator, internet și vechime un an. La Compartimentul Control Intern Managerial și Managementul Calității este disponibil un post de consilier, clasa I, gradul profesional superior. Candidatul ideal trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, cunoștințe de operare pe calculator, internet, dar și o vechime 9 ani. Cei interesați de acest loc de muncă au nevoie de niște calități suplimentare: „disponibilitate la program de lucru prelungit și efort intelectual, rezistență la stres, abilități de comunicare, autonomie în acțiune, competență în redactare, capacitatea de a lucra independent și în echipă”.

Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 28 iunie, la ora 14. Candidații de la Ordine Publică vor susține, pe 10 iulie, proba de sport, iar cei de la Serviciul Resurse Umane vor avea de demonstrat, în aceeași zi, cât de bine știu să utilizeze calculatorul. Pentru toate posturile, proba scrisă are loc pe 11 iulie și, în termen de la 5 zile, va fi programat interviul. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256-206.011 sau de pe site-ul www.polcomtim.ro.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

USR propune sera-laborator cu plante exotice, in loc de fantana muzicala, in Parcul Botanic

Treceri de pietoni luminate, toalete publice demne de un oraș din UE, o seră educațională în loc de fântână muzicală sau o cale ferată directă de la aeroport. Sunt propunerile pe care USR Timiș vrea să le facă pentru bugetul pe 2018 al Primăriei Timișoara și pentru care a făcut fișe detaliate, cu costuri și ce ar presupune astfel de investiții.
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR propune sera-laborator cu plante exotice, in loc de fantana muzicala, in Parcul Botanic
MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vaci sau ciori. Așa le-ar „gratula” medicul Mihai Ionac, șeful Secției de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Județean din Timișoara, pe asistentele și infirmierele cu care lucrează. Scandalul este în toi, după ce la adresa lui Ionac s-au adunat mai multe plângeri. Chirurgul spune însă că totul este o înscenare și dă vina pe conducerea SCJUT.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Chirurgul Mihai Ionac, acuzat de limbaj suburban de medici si asistente de la Judetean
Angajații de la STPT depun, luni, la Primăria Timișoara, o petiție prin care își cer salariile restante. Oamenii nu vor să intre în grevă, pentru că nu vor să le facă viața amară călătorilor, dar spun că este un ultimatum adresat primăriei. Directorul adjunct al STPT, Nicu Bitea, afirmă că se vor face plăți săptămâna viitoare.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajatii STPT, cu petitia la primarie. Lider de sindicat: Nu vrem greva, dar acum lucram pe datorie
Treceri de pietoni luminate, toalete publice demne de un oraș din UE, o seră educațională în loc de fântână muzicală sau o cale ferată directă de la aeroport. Sunt propunerile pe care USR Timiș vrea să le facă pentru bugetul pe 2018 al Primăriei Timișoara și pentru care a făcut fișe detaliate, cu costuri și ce ar presupune astfel de investiții.
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR propune sera-laborator cu plante exotice, in loc de fantana muzicala, in Parcul Botanic
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top