Sa inceapa barajul! Timisoara si Aradul se bat pentru ultimul loc de prima liga

Poli Timişoara va juca pe teren propriu meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, din manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga 1. Jocul va avea loc pe stadionul „Dan Păltinişanu”, luni, 12 iunie, de la ora 20.30. Returul e programat pe 15 iunie, la Şiria.

„Poli este echipa favorită, lucru de care suntem conştienţi cu toţii, jucători şi staff tehnic. Dovadă faptul că au plecat cu minus 14 puncte în clasament şi au fost foarte aproape de a se salva direct de la retrogradare. Mai mult, au ajuns în semifinala Cupei României şi au jucat finala Cupei Ligii. Timișoara are jucători valoroşi, unii mai experimentaţi, iar alţii mai puţin, dar care pot face diferenţa. Sunt favoriţi, dar avem şansa noastră şi ne-o vom juca până la capăt. Vom da totul pe teren pentru ca să reuşim ce ne-am propus. Sper ca la finalul barajului să promovăm, iar UTA să revină pe prima scenă a fotbalului românesc”, a declarat Laurenţiu Roşu, antrenorul arădenilor, care a repurtat cu echipa sa, o victorie fără istoric, săptămânile trecute, 3-0 cu Politehnica, meci din cadrul ligii secunde.

De cealaltă parte, Ionuţ Popa crede că ambele echipe ar trebui să joace în prima ligă. „Din păcate, se întâlnesc două echipe care ar trebui să fie permanent în Liga I. Dar nu se poate, ba se chinuie să promoveze, ba să joace baraj. Alte echipe, din zone interesante, reușesc cu ușurință să rămână în Liga I. Sper să fie un spectacol frumos, să vină lumea, să ne respectăm dacă se poate. Va avea câștig de cauză echipa car va fi mai inteligentă, mai norocoasă”, a declarat Ionuț Popa. Mult hulitul, mai ales de tehnicianul violeţilor, Pedro Henrique ar putea reveni în lot pentru acest lot. Apropo de lot, mulţi dintre jucătorii accidentaţi şi-au revenit, iar Ionuţ Popa are de aceasta dată de unde să aleagă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

44 comentarii pentru acest articol

Mitica Balustrada a spus: (iunie 11th, 2017 at 15:07 )

Acum asteptam sa vedem cei 20 000 de ACSPolisti in tribuna….altfel nu se justifica existenta acestui club.

Druckerul din Mehala a spus: (iunie 11th, 2017 at 15:35 )

Hai Poli !!!…mai mitica , lasa tu comentariile aici , vezi-ti de asul tau f,tui .

Polistu violet a spus: (iunie 11th, 2017 at 16:51 )

Si daca suntem 5000, suntem cu sufletul mai multi decat voi aia 10000! Rog redactia Debanat sa anunte ca, exista un interes mare pt acest meci, se vind biletele foarte bine, asteptam pe oricine simte ceva pt Poli la stadion!

watchdog a spus: (iunie 11th, 2017 at 17:27 )

Conteaza jocul de fotbal al celor din teren , nu cati sunt in tribuna, coregrafii si alte prostii de astea.
Nici mie nu mi se pare ca se justifica existenta unei echipe accesoriu pentru o galerie, dar e treaba lor, proiectul lor. Nu inteleg insa ura si atacurile impotriva echipei Poli care continua traditia fotbalului timisorean.

sam a spus: (iunie 11th, 2017 at 17:29 )

se pare ca diversiunea lansata de proprietarii druckeriei in saptamana meciului poli-uta nu are efectele asteptate de acestia,,,,, probabil ca maine postacii acestor indivizi vor avea o zi plina

£a€ Baro$$anu a spus: (iunie 11th, 2017 at 17:48 )

Buey mizerabililor, ma bucur ca scrieti despre cea mai mare realizare a mea, dar sa nu va prind la meci, buey inosasule. Pt restul supusilor mei am vesti bune, la 2 bilete cumparate primiti un palmier, iar la 3 un poster cu mine, cu autograf. Dujmanii muare, ca am valuare. UE la aradeni!!!

INO a spus: (iunie 11th, 2017 at 18:11 )

BOY’S!ACS POLI NU ESTE ASU!FĂRĂ SĂ FIU RIDICOL NU ARE ASU VALOAREA LUI ACS!DECI ÎN ADEVĂR FC UTA ARAD NU ARE NICI O ȘANSĂ LA VIAȚĂ ANUL ACESTA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Poli 21 a spus: (iunie 11th, 2017 at 18:17 )

Mare cretin acest barosanu, dar este un tipic reprezentant al betivanilor urlatori pe coclaurile judetului.

Ghhjfghdfh a spus: (iunie 12th, 2017 at 08:03 )

Sorry da’ baro$$anu are umor.

watchdog a spus: (iunie 12th, 2017 at 08:37 )

Umor pentru manelisti, da, pentru polisti nu.
Majoritatea celor care au fost in tribune la meciul acsasu cu utabd au fost cei care nu au nici o treaba cu fotbalul, au fost umblatorii prin cluburi, la showuri si de astea. Cei care vor fi azi in tribune sunt cei interesati de fotbalul timisorean.

£a€ Baro$$anu a spus: (iunie 12th, 2017 at 09:26 )

Ultimile belete, oferta de nerefuzat, cine cumpara 5 primeste o telecomanda care asigua unda verde. La 10 va dau cate un semafor, ca am de unde. Ultimile belete, ultimile belete, cine nu cumpara il calc cu EClasse. Avertisment pentru aradenii mei, daca imi faceti mesaje contra lu persoana mea va sparg fatza cu ghiulu si va leg dupa merzzan.

teo musante a spus: (iunie 12th, 2017 at 09:49 )

Lasati „impunsaturile” asu-acs si invers si sa facem front comun ptr ca in toamna sa existe fotbal de b liga 1-a la Timisoara si nu la Arad . Sper ca in ceasul 24 , Popica sa-i introduca de la inceput pe Mailat , Straton , Popovici si Doman si sa ne scuteasca de Fucek si Doamne fereste , Pedro H . Chiar Croitoru ar trebuii sa fie rezerva pentru ca ultimele meciuri a fost slab si foarte nervos . Meciul trebuie tratat la siguranta si nu gresit cum vad unii ca „le dam 3-0 ” . E intr-adevar diferenta de valoare intre cele doua ligi dar asta poate fi anulata prin ambitie si daruire . UTA prin declaratii vor sa ne „adoarma” ca vezi doamne Poli are sansa intai . Meciurile trebuie tratate exemplar ! Hai Poli !

Leo di taio a spus: (iunie 12th, 2017 at 10:15 )

Teo Musante, foarte corect, analiza PERTINENTA.
HAI POLI-VICTORIE!!!!!!!!!!!!!

drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 10:37 )

Atitudinea de secta practicata de suporterii ASU le face in continuare mari deservicii .

Datorita acestei atitudini agresive (vis a vis de tot ce mai inseamna fotbal in Timisoara) , proiectul ASU este un esec total dupa 5 ani de existenta , ani in care nu ai reusit sa atraga langa echipa mai multi sustinatori ca la inceput.
Urmarind aproape toate meciurile de pe Stiinta am constatat o medie de spectatori ce nu depaseste 600 de spectatori , din care cel putin 200 sunt gura casca.

Nu poti sa te faci iubit in Timisoara aruncand cu noroi in stanga si in dreapta .
ACS Poli este Recas , Ripensie e FC Glissando etc. .

Trebuie sa amintesc si vremurile cand o parte a galeriei venea la meciurile de baschet a B C Timisoara dar nu pt a incuraja echipa(care juca f bine in perioada aceea) ci pt a injura un anumit jucator dupa care pleca inainte de prima pauza .
Parca in statutul Druckeriei principalul obiectiv este incurajarea si promovarea sportului timisorean , fie ca e fotbal , baschet , handbal sau rugby .
Daca nu doriti sa sustineti sportul timisorean perfect,dar lasati-l macar in pace .

@drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 11:43 )

Prin sustinerea sportului timisorean intelegeti exprimarea acordului pentru raptul facut de Robu si Bojin in 2012, cand au furat echipa Recasului, refuzand frumosului orasel banatean participarea pentru prima oara in liga a 2-a? Participare municita si castigata pe gazon, furata din pix in sediile de partid, conform noului spirit timisorean.

@drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 12:12 )

ai perfecta dreptate.

++ a spus: (iunie 12th, 2017 at 12:14 )

la ASU au ramas numai cei ce injura, se vede si pe pagina asta.

watchdog a spus: (iunie 12th, 2017 at 13:02 )

Nu s-a furat nici o echipa. Poli a fost in B si a continuat in B. S-a gasit o solutie acceptata juridic ca Poli sa nu dispara si sa continue unde era, asa cum era normal din punct de vedere sportiv.

drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 13:56 )

Prin sustinerea sportului timisorean inteleg ceea ce a facut Commando Viola (CVUCS) din 1995 (anul infiintarii) pana la aparitia Druckeriei in Timisoara .Druckeria ar fi trebuit sa duca mai departe spiritul promovat de CVUCS , sau macar sa-si respecte indatoririle din statut.
Dar oare cati din cei ce merg azi pe STIINTA stiu de unde vine cuvantul drucker si cine erau druckeri in Timisoara inainte de 90 ?

drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 14:14 )

Am o parere foarte proasta despre intreaga clasa politica din Timis , o adunatura de lingai ,oportunisti si marlani care nu au facut nimic pt Timis in 20 de ani ,nici macar o centura ultra necesara dar un stadion , sala de sport , spital , etc (a se vedea cazul Clujului ,Craiova sau chiar Petrosani !!!!)

Revenind , nu a fost nici un furt , sustinatorul financiar al Recasului a acceptat acea fuziune, ca atare Miculas e in conducerea ACS Poli, reprezentand Recasul in noul club alaturi de Institutul Politehnic .Motivele fuziunii pot fi multe , poate si faptul ca Miculas nu ar fi putut sustine echipa in liga 2 unde cheltuielile erau mult mai mari .Oricum clubul era al lui , omul a facut ce a considerat el ca e mai bine.

@drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 14:46 )

Domnule, despre ce fuziune vorbim aici? Nu a existat nici o fuziune, a fost luata echipa Recasului, adusa aici si redenumita Poli.

drucker a spus: (iunie 12th, 2017 at 15:24 )

Da amuzant , parca-i vad pe Robu si Bojin cu cagule pe fata si AK -47 in maini , amenintandu-l pe Miculas :
Daca nu ne dai echipa sa o ducem la Timisoara si s-o redenumim Poli , iti descarcam 2 incarcatoare de gloante in sfecla aia mare de taran .

sam a spus: (iunie 12th, 2017 at 16:52 )

daca liderii druckeriei procedau precum galeria lui u cluj…..vezi cazul u cluj ,florian valter si ramaneau langa club si in insolventa azi nu aveam doua ecipe …..dar ei au preferat funtiile oferite de politicieni’.

@ sam a spus: (iunie 12th, 2017 at 17:47 )

Druckeria e o afacere politica .

Respect Commando Viola !

Cosmin a spus: (iunie 12th, 2017 at 19:22 )

@Sam Timisoara nu merita sa aibe echipe de fotbal. Aici nu exista fani. Uita-te la U din Craiova, nu din Cluj. Acolo fani adevarati. ETERNA TERRA NOVA!

Mitica Balustrada a spus: (iunie 12th, 2017 at 22:59 )

Marsh ma cu Craiova ta ! Slugile Olgutei .daca maine o muta pe steaua la craiova mergeti toti la meci ca niste oi.
PS: ce cauti pe debanat ? Debanat = de banat . Intelegi ?

Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 07:44 )

@Mitica Balustrada Marsh tu ma kktule! Craiova e de 10 ori peste tm. Oras european, nu tigania asta de aici. Tiganilor borati! Plecati din tm.

Mitica Balustrada a spus: (iunie 13th, 2017 at 08:03 )

Pai daca e Craiova oras european si aici tiganie ce cauti in TM ?
Nu te-a chemat nimeni doljene . Du-te in tigania aia cu mici si manele si stai acolo ca aici nu va integrati. Nu e loc de horele voastre puturoase ciobane.
Ati nimerit si voi un salar de 1000eur si acu vreti sa ocupati orasul. MERGETi ACASA !

Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 08:14 )

Esti prea prost ca sa iti dai cu parerea. Daca ar pleca toti kktii ca tine din tm ar fi un oras mai bazat. Da ma kktule, iau salar mare aici. Si care e problema ta? Tu esti un kkt aici. Pe mine ma baga lumea in seama aici si pe tine te ignora. Si da, in 2-3 ani doar olteni o sa vezi aici. Ca sa iti fie ciuda! Oltenii conduc !! Va alungam boraturilor de banateni spurcati ce sunteti !

cand pleci acasa de tot, craiova e praf? a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:00 )

Pulache cosmin, toti oltenii isi ascund originea aici in Tim. Mai ales cei care au lins si au mancat rahat pt o functie. Sunteti multi si marunti, si asta datorita scolii oltenesti foarte slabe. Sunteti lenesi si incapabili sa plecati afara la munca, parazitati si furati ori de cate ori aveti ocazia.
Daca nu esti de acord, explica de ce sunteti ocoliti si desconsiderati!

Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:11 )

Iti zic de ce. Noi venim aici pt ca voi sunteti idioti si fraieri. Lasi. Noi va conducem. Voi nu sunteti in stare. Noi avem sange de olteni in noi. Mana de fier. Dam cu biciul pe oameni ca tine. Idioti. Retardati. Priveste partea buna: daca nu am fi noi sa va platim salariile, ati muri de foame zgarciule. In trafic va este frica de noi. Va luam gagicile. Suntem peste voi.

Valderama a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:15 )

Adevarul e ca toti patronii de restaurante, medicii, chiar si sefii mari din corporatii sunt olteni…sau NU !
In ce lume traiesti ? Cand ai vazut tu boule timisoreanca sa umble cu olteni ?
Dar ai dreptate: sunteti peste tot ca tiganii in Roma. Diferente nu sunt intre voi chiar deloc.

Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:20 )

Pletosule, banatencele vor barbati mulatrii ca noi. Viseaza la noi. Sunt moarte dupa noi. Asta e realitatea. Recunoaste ca timisoara e pamant oltenesc. Ma simt ca acasa aici, printre oltenii mei. In cativa ani nu va mai fi tipenie de banatean pe.aici. ne inmultim drastic. Sa vezi in toamna cati vom veni. Invadam banatul. Sa va fie ciuda leprosilor si nespalatilor.

Valderama a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:27 )

„Mulatrii” :))) Va credeti spanioli bulgare ?
In TM e usor sa identifici zonele populate de „spanioli”. Sunt cele cu urme sa shaworma pe jos gen Complex, Buziasului si Ronat.
Mergeti acasa ! Va platim numa stati acolo. Timisoara era orasul curat si verde pana ati navalit voi ca tatarii . Parcati ca prostii pe spatiul verde. Daca se populeaza TM de voi o sa intre in faliment ca Craiova. Voi sunteti un virus nu oaspeti. Daca era ceva de capul vostru faceati ceva in Craiova , nu veneati aici la cersit

Cosmin Manelaru a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:28 )

“Mulatrii” :))) Va credeti spanioli bulgare ?
In TM e usor sa identifici zonele populate de “spanioli”. Sunt cele cu urme sa shaworma pe jos gen Complex, Buziasului si Ronat.
Mergeti acasa ! Va platim numa stati acolo. Daca era ceva de capul vostru faceati traeba in Craiova , nu veneati aici la cersit

Salbatecul a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:32 )

Va credeti spanioli bulgare ? Auzi la el….”mulatrii”…. Nespalati !!!
Mergeti acasa ! Va platim numa stati acolo. Daca era ceva de capul vostru faceati treaba in Craiova , nu veneati aici la cersit

Salbatecul a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:32 )

Bulgarii se cred spanioli ? Auzi la el….”mulatrii”…. Nespalati !!!
Mergeti acasa ! Va platim numa stati acolo. Daca era ceva de capul vostru faceati treaba in Craiova , nu veneati aici la cersit

Manaus a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:44 )

Cititi poezii, frati romani!

Nole a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:49 )

Ce ne recomanzi Manaus ?

Manaus a spus: (iunie 13th, 2017 at 10:53 )

1) Scufitza cu 3 iezi
2) Barbatul salvat de rechin
3) 3 insi in masina goala
4) Sperminator

@ Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 12:20 )

Tipul olteanului venit in Timisoara:

Mic , negricios , incapabil sa-si schimbe accentul , conduce o coaja de masina de DJ, MH sau GJ mai batrana decat el , sta in chirie cu alti 3 tovarasi de la el din sat (probabil Ciolanesti , Pielesti sau Strehaia ) .
Munceste ca un sclav la Continemtal sau ca agent de vanzari , mananca saworma si isi pierde banii la pariuri , unde crede el ca castiga ca doar e descurcaret .
Are o groaza de amenzi Timpark sau de circulatie neplatire , circula fara asigurare la masina si nu plateste vigieta .
Traieste intr-o realitate virtuala unde toti cei care conduc sunr olteni , locuiesc in vile si se imbrasa de la Viena nu din bazar sau piata Flavia .
Obsedat de ideea de a se descurca , de a face combinatii ,un „jmecher” incapabil de a-si depasi conditie de EMIGRANT in Banat , dornic de a avansa ,isi sifoneaza colegii si prietenii pe principiul „ca sa ajung sus o f.. si pe mama”.
Caracter infect , lingusitor , marlan , vorba lor o „zdreanta”.

@ Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 12:46 )

Am uitat ceva :
Mari fani ai semintelor .
Impatimiti de pacanele .
Clienti frecventi ai mall-urilor , de unde nu cumpara nimic , doar se plimba , fac poze si le pun pe facebook sa vada aia de acasa si sa moara de ciuda .

Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 13:38 )

Ai dreptate intr-o privinta. Sa ajung sus o lovesc si pe ma-ta. Hai ca va saluta nashu !

@ Cosmin a spus: (iunie 13th, 2017 at 14:23 )

Cred ca tu ai fost abuzat sexual in mod repetat de tatal alcoolic in timp ce mama ta v-a parasit si a plecat sa se prostitueze in Italia , unde s-a combinat cu un mos italian .
Poti sa spui adevarul pt ca tu esti o victima si nu a fost vina ta .Asa ca ai emigrat in Banat de unde ai jurat sa nu te mai intorci in saracia din Oltenia niciodata .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari

Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
Top