Stalpii de troleibuz, piedica in calea largirii soselei pe care Robu i-o cere lui Dobra. CJ cere bani europeni

CJ Timiș vrea să depună pentru finanțare pe bani europeni proiectul de lărgire la patru benzi a drumului de la intrare în Dumbrăvița (dinspre Timișoara) către autostradă. E însă o mică problemă: cea a stâlpilor de troleibuz pe care ar trebui să-i mute Primăria Timișoara. Interesant este că Nicolae Robu a cerut șoseaua de la CJ.

Consiliul Județean Timiș vrea să depună proiectul pentru a accesa bani europeni necesari lărgirii la patru benzi a drumului de la intrare în Dumbrăvița, dinspre Timișoara, către intrarea pe autostradă. Este aceeași șosea pe care primarul Nicolae Robu o cerea, săptămâna trecută, de la CJ. „Am trimis o adresă oficială, nemulțumit de faptul că nu se întâmplă nimic (…) să ne transmită drumul județean de la granița Timișoarei cu Dumbrăvița, până la autostradă – sunt 16 kilometri, îl lărgim noi la patru benzi. (…) Dacă transferăm drumul în proprietatea primăriei, putem să intervenim. Ei vor să îl facă pe fonduri europene, se vor apuca în 2019 dacă e așa, dacă ni-l dau nouă, noi în 2018 îl avem la patru benzi”, afirma edilul. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, spune că primăria nu poate prelua drumul, dar crede că Robu ar putea da o mână de ajutor. „Fac un apel la domnul primar Nicolae Robu să vină în sprijinul acestui proiect. Nu cu a prelua drumul, pentru că nu-l poate prelua, fiind pe raza unei alte unități administrative, ci cu a ne sprijini în situația delicată cu stâlpii montați în cadrul proiectului privind linia de troleibuz. Aici este o problemă delicată pentru că acei stâlpi trebuie mutați, ei sunt în inventarul Primăriei Timișoaraa. Sunt convins că toți vrem să realizăm această investiție și sper s-o scoatem la capăt”, a declarat acesta.

Prima sesiune de depunere de proiecte pe fonduri europene se încheie la 13 iulie, dată până la care ar trebui depus de către CJ și acest proiect. Județul a depus deja o solicitare oficială către Primăria Timișoara, iar echipele tehnice din cele două instituții au discutat deja pe acest subiect. „Acești stâlpi sunt o piedică care poate fi depășită. De aceea nu am depus încă proiectul la ADR pentru a rezolva toate situațiile care pot apărea pe parcurs. Nu există altă metodă decât de a muta stâlpii”, a explicat Călin Dobra. CJ este dispus să plătească din fonduri proprii relocarea stâlpilor. Proiectul de lărgire a șoselei care ar urma să fie depus la finanțare are o valoare de aproximativ 20 de milioane de euro.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

++ a spus: (iunie 28th, 2017 at 14:34 )

vai ce curul vosttru daca va impiedecati de niste stilpi.

Simi a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:01 )

Un tampit Robul asta …acum un an au plantat acei stalpi in mijlocul drumului si acum isi dau seama ca trebuie scosi si plantati in curtile oamenilor in loc sa fac o sosea nu prin localitate…………

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:10 )

@Simi esti un boschetar tampit. Acei stalpi au fost „plantati” de primaria Dumbravita, nu de Robu. Nu iti da cu parerea daca habar nu ai despre ce e vorba. Si pt cultura ta, Robu a schimbat mult in bine fatza Timisoarei.

Boier Moflea a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:18 )

Amice, esti un tampit ! Du-te pupa-l in cur pe Robu .

Nole a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:18 )

Prazare iar tu ?

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:29 )

Bah, chiar nu va inteleg banateni jegosi. Robu a facut f multe pt Timisoara: vezi Soarelui spre exemplu. Dar voi, cacanari banateni nu apreciari nimic. Plecati de aici si faceti loc „prazarilor”. Ce va mai zic nevestele voastre? Ca nimic nu se compara cu un oltean !

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:30 )

Bah, chiar nu va inteleg banateni jegoshi. Robu a facut f multe pt Timisoara: vezi Soarelui spre exemplu. Dar voi, kakanari banateni nu apreciati nimic. Plecati de aici si faceti loc “prazarilor”. Ce va mai zic nevestele voastre? Ca nimic nu se compara cu un oltean !

Olguta a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:38 )

Axinte tu n-ai vazut femeie in decat pe net. Ti se spune smantanel . Du-te acasa !

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:43 )

@Olguta urla banatencele pe strada dupa mine! Vin oltenii peste voi mah !

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:45 )

DJ, GJ si MH sunt fruncea tarii !! Invadam banatul! Banatul oltenesc !! Banat – pamant oltenesc !! Sunteti niste vinituri mah ! Plecati de aici. Banatul de apartine !

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:51 )

In toamna va invadam ! Sa vezi cati venim ! Paziti-va nevestele !

Nole a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:54 )

Daca era ceva de capul vostru, faceati ceva treaba la voi in tiganie. De ce la voi e tiganie ? Ca nu va duce capu…

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 15:56 )

Nole, esti sincer prea prost. Inainte sa venim noi, aici era o tiganie de nedescris. Noi v-am ajutat sa prosperati.v-am invatat ce inseamna munca. Nu vezi niciun banatean in post de conducere. Nu te-ai intrebat de ce?

oli a spus: (iunie 28th, 2017 at 16:07 )

Dar cind s-au montat stilpii asa nu s-a gindit nimeni la largire??? Inteligentul primar din Dumbravita stie!
Cita viziune, cit talent, oameni de administratie nu?
Macar sa largeasca de la centura inspre autostrada, dar nu sunt in stare de nimic de ani de zile.
De cind e gata autostrada? Astia ar trebui acuzati de subminarea economiei nationale si de crima, la cite accidente au fost.

Nole a spus: (iunie 28th, 2017 at 16:18 )

Era tiganie ? Pai de aia ati venit desculti cu pantalonii rupti in cur ?
Tu in ce bula traiesti ? Oltenii baga numa la necalificate si la vopsit garduri in Braytim

Nole a spus: (iunie 28th, 2017 at 16:21 )

Era tiganie ? Pai de aia ati venit desculti cu pantalonii rupti in cur ? PS: Cat mai costa un vopsit gard in Braytim ?

£a€ Baro$$anu a spus: (iunie 28th, 2017 at 16:50 )

Buey, nu va mai luati de Cosmin, ce daca e oltean, important e sa ma iubeasca pe mine, indiferent daca e tigan, cuman, peceng sau ce alta natie sunt acesti concetateni bruneti. Deci Cosmine, atat timp cat esti robu meu nu iti fa griji, ii calc pe fraerii care se da la tine cu merzzanu meu bengos. Bo$$ la Bo$$ trage

Poli 21 a spus: (iunie 28th, 2017 at 17:30 )

Acest oltean ( scuze pentru oltenii oameni normali) se pare ca a parasit stina pentru ca mioarele nu mai voiau sa se cupleze cu el si acum se crede mare berbec in Banat. Mai cosmine, ai venit aici pentru ca acolo unde ai vietuit mureai de foame si erai un nimeni rupt in cur, pe deasupra si analfabet. Nu mai spun ca probabil iti faceai nevoile in fundul curtii sprijinit de doua bete sa nu te muste ciinii de partea inteligenta a corpului.

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 17:36 )

@Poli21
1) Esti incult. Nu poti lega 2 fraze corect.
2) Te bagi ca musca in…braga
3) Nu stii sa dai o duma. Nu mai cita din bancuri
4) Jet!

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 17:37 )

@Poli21
1) Esti inkult. Nu poti lega 2 fraze corect.
2) Te bagi ca musca in…braga
3) Nu stii sa dai o duma. Nu mai cita din bancuri

Cosmin a spus: (iunie 28th, 2017 at 17:38 )

Poli21…esti prea „degradat” ca sa iti raspund. O remarca am totusi…fii original si nu mai cita din bancuri.

nole a spus: (iunie 28th, 2017 at 19:52 )

Cosmin o ia la ” mezanin”

Poli 21 a spus: (iunie 28th, 2017 at 20:21 )

Acest cosmin ar merita o camasa de forta si deportarea in mizeria de unde a evadat .

Manaus a spus: (iunie 28th, 2017 at 21:15 )

Manaus is back!!! Showul continua!! Lui Cosmin ii put oole!! Mi-a zis Mariutza !!!!!

Mariutza a spus: (iunie 28th, 2017 at 21:26 )

Cosmine draga, mai spala-te pe oo mai ficior. A zis vecina de la 3 ca nu a putut sa doarma de duhoarea ta…venea mirosu prin calorifer. Cosmin oo de dihor !!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alfred Simonis si Nicolae Robu

Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş

Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului

Medalii culese la prima acţiune importantă din 2024! În perioada 11-15 martie s-a desfășurat în cadrul CSN Bascov/Piteşti, Campionatul Naţional de juniori U20-Cupa României. Prima etapă de campionat naţional a debutat cu o ședință a adunării generale, cu multe promisiuni și un plan îndrăzneț pentru 2024, culminând cu un obiectiv olimpic pentru România. Cum Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri (ADID) Timiș a organizat a doua ediţie a campaniei educative “Școala Afară – Laboratoare de educație ecologică în aer liber”. Activitatea s-a desfăşurat în Timișoara – Perdeaua Forestieră de Protecție a Timișoarei în zilele de 15-16 martie. În cadrul eforturilor continue de promovare a educației ecologice și a conectării tinerei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 500 de tineri voluntari au plantat peste 2.500 de puieți, la a doua ediţie a campaniei educative “Școala Afară”, organizată de ADID
Medalii culese la prima acţiune importantă din 2024! În perioada 11-15 martie s-a desfășurat în cadrul CSN Bascov/Piteşti, Campionatul Naţional de juniori U20-Cupa României. Prima etapă de campionat naţional a debutat cu o ședință a adunării generale, cu multe promisiuni și un plan îndrăzneț pentru 2024, culminând cu un obiectiv olimpic pentru România. Cum Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului
Căutat de câteva zile, fără succes. Dacă îl recunoaşteţi pe biclist anunţaţi la 112. În data de 14 martie, în jurul orei 16:27, un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin înspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe pista destinată bicicliștilor, iar la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii caută un biciclist care a accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului
Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto
Senatorul USR de Timiș, Raoul Trifan, s-a arătat foarte îngrijorat față de practicile antidemocratice ale PSD-PNL. El s-a referit la contextul în care coaliția de guvernare a respins reprezentanții Dreptei Unite din birourile electorale și secțiile de votare și, mai nou, a blocat intrarea Alianței în alegerile europarlamentare. „Noul PCR, Partidul Comasat Român, a eliminat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan: ”Trebuie să ne opunem cu toții. Partidul Comasat Român vrea să blocheze Alianța Dreapta Unită să candideze.”
Top