Arhiva pentru luna: iulie 2017

ionut popa

Ionut Popa: Poli s-ar putea retrage din Liga I

Ionut Popa: Poli s-ar putea retrage din Liga I

După doar trei etape din noul campionat și o salvare in extremis de la retrogradare în ediția trecută, ACS Poli Timișoara s-ar putea retrage din Liga I! Antrenorul Ionuț Popa spune că jucătorii sunt neplătiți de cinci luni. Primarul Nicolae Robu încă tace.

Viitoarea parcare de 1.000 de locuri de la Oituz sta in pixul lui Liviu Pop. Apoi, depinde de PSD

Primarul Nicolae Robu susține că așteaptă un aviz de la ministrul Educației, pentru a putea continua demersurile în vederea construirii parcării supraetajate de la fosta popotă de pe strada Oituz. Totul va trebui însă să treacă totuși prin plen.

Toamna in Balcani: Medjugorje, Dubrovnik sau Split, minunile atat de aproape de casa / FOTO

Începutul toamnei este momentul perfect pentru o călătorie care vă deschidă sufletele. O excursie-pelerinaj în zona Balcanilor poate fi un final de neuitat pentru vacanța de vară. Vă așteaptă să le descoperiți orașe superbe, precum Sarajevo, Mostar sau Dubrovnik, și puteți avea parte de un strop de liniște sufletească pe Colina Aparițiilor, în sanctuarul marianic de la Medjugorje.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 31 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Castanilor nr. 1B, orele 9 – 17; Sânandrei (p), Cernăteaz nr. 203, Lugoj – str. Banatului, Plevnei, înlocuire contoare, Cutina (p), Botinești (p), Fârdea (p), Hăuzești (p), Surducu Mic (p), Drăgsinești (p), Barna (p), orele 9 – 17; Lugoj –

Top