Stirile din ziua: 22 iulie 2017

Telemea cu solutie pentru dezghetarea soselelor, „delicatesa” in magazinele din Romania

Telemea cu solutie pentru dezghetarea soselelor, „delicatesa” in magazinele din Romania

Unul din 3 sortimente de brânză telemea de vacă vândute în România conține clorură de calciu, substanță care previne formarea gheții pe șosele. Experții spun că ar trebui să fiți foarte atenți pe ce dați banii, pentru că orice brânză care costă sub 15 lei/kg nu prea are legătură cu laptele.

Toamna cu alegeri in PNL Timis. Groza, Roman si Nica ar putea fi iar sefi de organizatii

PNL Timiș se pregătește de noi alegeri în toamnă. Organizațiile de tineri, femei, studenți și pensionari vor avea noi șefi. Foarte probabil, până la finele anului, vor fi alegeri și în localitățile în care, în luna mai, președintele Nicolae Robu a decapitat conducerile, îndepărtând o parte din primarii „disidenți”.

Colonada din Buzias, proaspat refacuta, luminata superb la ceas de noapte / FOTO

Cea mai lungă colonadă din Europa, simbolul orașului Buziaș, vă așteaptă s-o redescoperiți! La ceas de seară, când se lasă și răcoare în parc, o plimbare pe acest minunat traseu, care este și acum și iluminat, poate fi perfectă în această vară. Refacerea colonadei a costat peste 1,1 milioane de euro, cei mai mulți bani de la bugetul local.

Cu pistolul pe stadion! Politistii locali din Timisoara sunt culmea vigilentei / VIDEO

Polițiștii locali sunt de-o rară vigilență: „depistează” brichetele, dar nu și… pistoalele! S-a întâmplat vineri seară, la stadionul „Dan Păltinișanu”, unde un timișorean a reușit să treacă, fără probleme, de filtru cu două arme de jucărie. Ce ar fi fost dacă erau adevărate e altă discuție.

E oficial, sunt bani: Cu 14 milioane de euro, Canalul Bega va redeveni navigabil

Nu mai puțin de 14 milioane de euro, fonduri europene, au fost acordate pentru proiectul de consolidare şi reamenajare a infrastructurii navigabile a Canalului Bega. Anunțul a fost făcut de Ministerul Dezvoltării Regionale, proiectul urmând să fie pus în practică prin-un parteneriat româno-sârb.

Top