Stirile din ziua: 23 iulie 2017

Peste 3 milioane de euro pentru doua poduri… octogenare. Santierele incep in 2018

Peste 3 milioane de euro pentru doua poduri… octogenare. Santierele incep in 2018

Primăria Timișoara va primi, prin PNDL II, peste 4,6 milioane de euro. Cea mai mare parte a acestor bani va merge către reabilitarea a două poduri, iar restul va fi alocat pentru școli și lucrări la o stradă. E foarte puțin probabil însă că va începe vreun șantier în acest an.

Parcarea Modex, închisă pentru Zilele Timișoarei

Hai cu terasa: de la o armata de politisti locali, la reclama gratis facuta de primarul Robu

Vrei să ai o afacere de succes în domeniul… loisirului? Începe-o ilegal, așteaptă-te, în prima fază, la o armată de polițiști locali, dar apoi îți va face reclamă gratis însuși primarul Timișoarei! Așa au făcut investitorii care au deschis, la finele săptămânii, singura terasă pe acoperiș din orașul de pe Bega.

E vara! Bucura-te de soare, dar nu uita sa ai grija de pielea ta

E vară și sigur visezi la o piele ciocolatie, care să-ți dea un aer exotic. O poți avea și tu, dar, înainte de sejurul la plajă, fă-ți timp să-și vizitezi medicul dermatolog. Dacă nu vrei să ai surprize neplăcute mai târziu, nu uita de crema cu factor de protecție ridicat, bea apă și neapărat nu sta la soare în miezul zilei.

MM Stoica, salvat de o bataie de noul adjunct al Politiei Locale

Finalul meciului de vineri seara dintre Poli Timișoara și Steaua putea avea câteva urmări mai puțin plăcute, poate chiar cu trimiteri la spital. Iritați de scor și arbitraj, mai mulți suporteri ai lui Poli l-au înconjurat după meci pe Mihai Stoica, de la Steaua, cerându-i socoteală.

Crenvurstii pentru copii: intre prea multa sare, mazare si extract de sfecla

Mult prea sărate și cu mult prea puțină carne – așa sunt cele mai multe sortimente de crenvurști pentru copii care se găsesc în magazinele românești. Și, dacă nu au carne, au piele și… mazăre! În plus, la fabricarea lor se folosesc aditivi care, în unele țări, sunt interziși.

Tramvaiul tot nu ajunge la mallul din Calea Sagului. Sunt aproape doi ani de cand au fost trase liniile

Mutarea stației de măsurare a calității aerului din calea tramvaiului 7 stă pe loc, deși a fost „pasată” de la primărie la dezvoltatorii mallului din Calea Șagului. Aceștia nu au făcut încă studiul cerut de Ministerul Mediului. În septembrie se fac doi ani de când au fost montate liniile de tramvai pe care nu circulă nimic.

Culita Chis, campionul veniturilor in Primaria Timisoara. Il „bate” pe Robu cu peste 21.000 lei

Primarul Nicolae Robu este al doilea în topul veniturilor șefilor din instituția pe care o conduce, iar viceprimarul Dan Diaconu este abia pe șase. Primul loc în acest clasament îi revine, la mare distanță de „argint”, șefului Direcției Tehnice a PMT.

Top