Stirile din ziua: 24 iulie 2017

Hoti filmati in plina actiune intr-un magazin din centrul Timisoarei / VIDEO

Hoti filmati in plina actiune intr-un magazin din centrul Timisoarei / VIDEO

Mai rău ca-n junglă! Se întâmplă în plin centrul Timișoarei, unde hoții umblă în haită și profită de orice neatenție. Un magazin de pe strada Piatra Craiului a fost jefuit în doi timpi și trei mișcări de trei tineri. Filmulețul jafului a fost postat pe Facebook de Cristi Brâncovan.

poli

Inca o echipa din Timisoara vrea in prima liga

Timişoara atacă noul sezon competiţional în sporturile cu minge cu 10 echipe prim-divizionare, un adevărat record în noul mileniu: trei de baschet BC SCM băieţi + fete şi Timba), una de handbal (SCM Poli), două de fotbal (Poli + fetele de la CFR), una de rugby (Saracens) şi una de futsal (Informatica), dar şi două echipe de volei (Agroland şi Universitatea). Și mai e una!

Trei parlamentari de Timis, in guvernul din umbra al PNL

Toți cei trei deputați liberali de Timiș vor face parte din „Guvernul din umbră” al PNL. Este vorba de Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean și, mare surpriză, Pavel Popescu. Celor trei li se alătură în acest „guvern” alte două nume care au legături cu Timișoara: Cristian Bușoi și Lucian Heiuș.

Ceau, Cinema! a stabilit un nou record! Timisoara are nevoie de un cinematograf al comunitatii

A patra ediţie a festivalului Ceau, Cinema! s-a încheiat duminică seară, după aproape 30 de proiecții. Trofeul pleacă, în acest an, în Italia, iar premiul publicului va lua drumul Bulgariei. Succesul festivalului de buzunar arată, încă o dată, că Timișoara are nevoie de un cinematograf dedicat filmului european și de artă.

demisia

La PSD Timis, Petru Andea nu mai e de actualitate! Calin Dobra preia interimatul

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, vine la Timișoara, pentru a aplana tensiunile existente în filială. Săptămâna trecută, conducerea partidului a stabilit că de PSD Timiș se vor ocupa Petru Andea și Dorel Căprat. Neacșu spune însă că PSD Timiș are conducere, în persoana lui Călin Dobra!

august

Dupa canicula, cod galben de vijelii

Ne-am topit vreme de patru zile, acum ne pregătim de vijelii! Meteorologii au emis un cod galben care va expira abia miercuri dimineață și va afecta mare parte din țară, inclusiv județele din vest. În unele zone, cantitățile de apă ar putea ajunge și la 60 litri/metru pătrat.

RATT se face societate comerciala! Capitalul social: 3 milioane de lei

Consilierii locali vor decide, în viitorul plen, o schimbare foarte importantă: Regia Autonomă de Transport Timişoara se va transforma în societate comercială, pentru a putea accesa bani europeni. Intenția de a renunța la statutul de regie pentru operatorul de transport în comun a fost anunțată de primarul Nicolae Robu de vreo doi ani.

Timpark isi marcheaza deja teritoriul pe strada Pestalozzi. Total ilegal

SDM pune căruța înaintea boilor și montează cu tupeu plăcuțe pe străzi care nu sunt încă în sistemul Timpark! Extinderea parcării cu plată nu a trecut în plenul din iunie, dar cei de la SDM sunt probabil paranormali și citesc viitorul într-un glob de sticlă. Primarul Nicolae Robu declara, în februarie, că „acolo sunt profesori, pe care nu putem să-i punem să plătească”.

Anunt licitatie deschisa pentru vanzarea de imobile

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Avram Iancu, nr. 12, camera 1, parter,  tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581,   e-mail: statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarele imobile, situate in Buzias: Gradina Banateana (str. Florilor nr. 8) Incinta grup sanitar (str. Florilor nr. 8) Punct  Termic Cantina (str. Florilor) Remiza

apa potabila

Probleme cu apa rece in Remetea Mare si Ianova

În perioada 24-26 iulie, în Remetea Mare și Ianova, Aquatim face lucrări de întreținere ale forajelor de apă care alimentează rețelele. Ca urmare, în perioada menționată, pe durata lucrărilor, pot apărea modificări ale presiunii sau aspectului apei. Dacă apar modificări ale aspectului apei furnizate la robinet, sunteți rugați să nu folosiți apa în scopuri menajere,

aquatim

Apa rece oprita in Jebel

Aquatim anunță că luni, 24 iulie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Jebel, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 24 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Bogdanestilor nr. 12, orele 12 – 14; Lugoj – Zona Pohalma, orele 8 – 15; Ghiroda – str. Sinaia, Semenic, Predeal, Bușteni, Piatra Craiului, Parâng, Apa Vieții, Led Smart Pro Smart Dance Show, Agromec, Biled (p), Săcălaz, orele 9 –

Top