Stirile din ziua: 26 iulie 2017

Nu e de gluma cu pubelele galbene: amenzi de 50.000 lei pentru asociatiile de proprietari

Nu e de gluma cu pubelele galbene: amenzi de 50.000 lei pentru asociatiile de proprietari

Mare grijă cum aruncați gunoaiele! Cele reciclabile trebuie să ajungă neapărat în pubelele galbene, pentru că astfel riscați amenzi. Polițiștii locali și angajații Retim verifică, în această perioadă, asociațiile de proprietari.

Cata ironie! Dupa ce l-a ajutat pe Grindeanu sa ajunga premier, Robu este printre ultimii partizani ai lui Dragnea

E clar, președintele PSD, Liviu Dragnea, e în corzi. Zi de zi, lovituri nemiloase îi vin de peste tot, inclusiv de la vechii prieteni. Cu o condamnare definitivă, Dragnea așteaptă un verdict și în dosarul angajărilor la stat pentru muncă la PSD.

Terasa de la Modex: a iesit ceva frumos, dar ilegal! Directia de Cultura, ignorata de proprietari

Incredibil: terasa de pe acoperișul Modex, lăudată public de primarul Nicolae Robu, a fost deschisă cu totala sfidare a legii! Nu există nici acum toate autorizațiile, Direcția Județeană pentru Cultură Timiș a dispus sistarea lucrărilor de amenajare, însă proprietarii terasei au ignorat decizia.

Primaria a dat peste 86% din banii folositi de Asociatia Timisoara 2021 in ultimele 10 luni. Robu: Trageti dvs. concluzia!

Timișoara a fost desemnată, în septembrie 2016, Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Primarul Nicolae Robu a făcut, miercuri, inventarul banilor folosiți de atunci încoace de Asociația Timișoara 2021 și spune că peste 86% din sumă a venit de la bugetul local.

Rodica Cojan, pe urmele sotului: a fost numita director interimar la Directia de Asistenta Sociala a PMT

Primăria Timișoara are, de ceva timp, o nouă direcție de asistență socială, „născută” din desființarea celei vechi, trecută prin plenul CL. De la începutul săptămânii, structura are și director: așa cum se specula, în funcție a fost numită Rodica Cojan, soția directorului Poliției Locale.

evaziune

Peste 100 de perchezitii in Timis si Arad: dadeau spaga, primeau raspunsurile la examen pe SMS!

Peste 100 de percheziţii au loc miercuri dimineaţa, în mai multe județe din vest, inclusiv în Timiș, la profesori şi studenţi de la universităţile „Aurel Vlaicu” şi „Vasile Goldiş”. Dascălii sunt suspectați că luau șpagă pentru a-i trece examenele pe tineri, unii dintre ei chiar fără să vorbească limba română.

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că miercuri, 26 iulie, între orele 9 și 15, vor fi întreruperi în furnizarea apei în Timișoara, pentru lucrări de modernizare ale rețelelor de apă în zonele Splaiul Nicolae Titulescu și pasaj Popa Șapcă, pe străzile Splaiul Nicolae Titulescu (între Bd. Gen. Ioan Dragalina și Nufăr), Nufăr, Gh. Pop de Băsești, Gelu, Gării,

apa calda

Apa rece si calda oprite pe mai multe strazi din Timisoara

Colterm anunță că, având în vedere notificarea transmisă de Aquatim S.A., care face lucrări de amenajare a infrastructurii de alimentare cu apă din zona Pasajului Popa Șapcă, va întrerupe miercuri, 26 iulie, întreorele 9 și 15, furnizarea apei calde de consum și a celei reci hidrofor la PT 20, 21, 22 și 23. Vor fi

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 26 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Mureș (p), Panselelor (p), Mareșal Constantin Prezan (p), I. Miloia (p), Panselelor (p), Pictor Zaicu, Calea Aradului (p), A. Demetriade (p), Craiova (p), Arieș (p), A. Saligny (p), Constanța (p), Feleac (p), Retezat (p),

Top