Stirile din ziua: 17 august 2017

centru comercial

Robu a decis: vrea in oras si hypermarketuri, si piete taranesti, si magazine de cartier

Robu a decis: vrea in oras si hypermarketuri, si piete taranesti, si magazine de cartier

Comunitățile locale trebuie să decidă dacă vor sau nu ca în orașele lor să fie deschise hypermarketuri. Este opinia primarului Nicolae Robu, care spune că producătorii locali trebuie să fie cât mai aproape de consumatori. La rândul lor, aceștia nu ar trebui să meargă kilometri întregi pentru a-și face cumpărăturile.

Pasagerul 1.000.0000 pe Aeroportul Timisoara e din Deva si sta la Bruxelles / FOTO

Stă de cinci ani la Bruxelles și, când a venit în România în vacanță, a avut parte de surpriza vieții ei. Elena Gabriela Avram este din Deva și este pasagerul cu numărul 1 milion care a tranzitat, în acest an, aeroportul de la Timișoara. A fost sărbătorită cu șampanie, brioșe cu frișcă și baloane și a primit și premii.

Cand politistii ies la pensie, hotii intra pe fereastra. Doar eliberarea puscariasilor ne mai trebuie

Un hoț este filmat în timp ce intră într-un apartament la furat. Familia depune plângere la poliție, există și filmare cu efracția, sunt și amprente, dar după opt zile hoțul e încă liber. Se întâmplă în Timișoara, România, nu în Vaslui, Caracal sau Roșiorii de Vede.

Clinica ORL va fi modernizata in interior cu bani de la UE. Trei proiecte pentru un singur spital

Dintr-un spital prăfuit, care funcționează într-o clădire veche, Clinica ORL a Municipalului se va transforma total. Cel puțin asta vrea Primăria Timișoara, care are nu mai puțin de trei proiecte pentru aceasta. Două sunt cu bani europeni, iar proiectarea efectivă pentru reabilitarea interioară este acum scoasă la licitație.

Vacante all inclusive, pe bani publici. Pe unde s-au perfectionat functionarii din Timis / LISTA DESTINATIILOR

Mii de funcționari din întreaga țară știu ce fac cel puțin o săptămână în vară: merg la „perfecționare”. Adică în vacanță pe bani publici, la mare sau la munte, și nu singuri, ci alături de familii, ca să nu se simtă stingheri! Primăriile și alte instituții din Timiș nu fac excepție, iar în cazul unora tupeul e maxim. Pentru că nu se poate sta decât la patru stele cu all inclusive.

Un fundas a parasit Poli Timisoara pentru o echipa din Judet

Incertitudinea financiară de la Poli Timişoara îi determină pe jucătorii din lotul pregătit de Ionuţ Popa să plece unde văd cu ochii. Primul a fost atacantul Cristian Bud. Acesta a fost urmat de un jucător care nu a bifat nici măcar un minut în actuala stagiune, după ce a fost transferat în această vară de la o echipă din eşalonul secund.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 91. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Aleea Icar (parțial), Aștrilor, Azurului (parțial), Orion (parțial), Sirius și Sudului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 17 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. V. Pârvan (p), str. J .H. Pestalozzi (p), Ariadna (p), Bd. L. Rebreanu (p), Bd. Constantin Brancoveanu (p), orele 9 – 17; Alioș (p), Utvin – Zona Brutărie spre gară, înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Bârna (p), Botinești (p),

Top