Stirile din ziua: 24 august 2017

simonis grindeanu dogariu

Dragnea, ca un tatuc: Sorin a facut o boacana, dar e recuperabil

Dragnea, ca un tatuc: Sorin a facut o boacana, dar e recuperabil

Liviu Dragnea îl trage de urechi pe Sorin Grindeanu, dar crede că fostul premier este „recuperabil” pentru partid. Președintele PSD nu a vrut însă să spună dacă Grindeanu va rămâne în rândurile social-democraților, precizând că decizia aparține exclusiv CEx.

Romania mereu fabuloasa: un infractor si un penal vor numi seful DNA si procurorul general

A făcut ce-a făcut nea Tudorel și a pus rahatul în ventilator. Până la urmă n-a rezistat presiunilor lui Dragnea, Antena 3 și ale altor infractori din politică sau media, punând la cale un adevărat puci la adresa statului de drept.

Pasajul Jiul va fi gata in septembrie. Chiar si spre beneficiul „haterilor” lui Robu / FOTO + VIDEO

Aflat în ultimele zile de vacanță, primarul Nicolae Robu anunță că lucrările la Pasajul Jiul au intrat în linie dreaptă. Șantierul ar trebui încheiat la finele lunii septembrie. Zona este închisă parțial traficului și asta a creat, în ultimele zile, cozi uriașe. Robu are și un mesaj pentru cei care l-au „hate-uit cu osârdie”.

70 de ani de handbal in Timisoara, sarbatoriti cu fast pe semicerc

Cu prilejul aniversării de 70 de ani, de la începutul activității handbalistice, clubul alb-violet organizează Cupa Politehnica, turneul de pregătire ce prefațează sezonul oficial intern. Vineri, 25 august, și sâmbătă, 26 august, spectatorii vor putea vedea la sala „Constantin Jude” patru echipe cu tradiție.

Bad daddy, good daddy sau despre fascinanta metamorfoza a lui Liviu Dragnea in ochii lui Sorin Grindeanu

Vă amintiți zilele călduroase din iunie? Dat jos de propriul partid din funcția de premier, Sorin Grindeanu începea de la Timișoara o așa-zisă revoluție pentru reformarea PSD. Primul demers în acest trebuia să fie îndepărtarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.

dezinsectie

Se stropeste in sfarsit contra tantarilor! Primaria Timisoara are contract de dezinsectie

La Timișoara se va stropi din nou contra țânțarilor și a altor insecte cel puțin la fel de enervante care vă fac viața grea. Primăria a atribuit contractul de dezinsecție scos la licitație la un sfert din suma estimată! Acesta va fi valabil 6 luni și rămâne de văzut ce se va putea face cu 40.000 de euro.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe joi, 24 august, orele 8-16, furnizarea apei calde la PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Golescu, Baader, Take Ionescu, Dorobanților, Înfrățirii, Tapia, Lugojului, Renașterii, S. Bărnuțiu, Telegrafului,

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 24 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Evlia Celebi, Piața Bisericii (p), Protopop G. Popovici, Mitropolit Varlaam (p), Izvorului (p), Ghirlandei (p), Protopop G. Dragomir, Vegetației (p), Actorilor (p), Cucului (p), Calea Șagului (p), Frunzei (p), Leonard, orele 9 – 17, Bd. V. Babeș (p), A. Cândea (p),

Top