Apel de selectie pentru Masura 7 – Crearea si promovarea marcilor locale si a asocierii in sectorul agro-alimentar


Asociația GAL Timișul de Centru deschide apelul de selecție pentru Măsura 7 – Crearea și promovarea mărcilor locale și a asocierii în sectorul agri-alimentar în perioada 14 august – 12 septembrie.

1. Data lansării apelului de selecţie: 14.08.2017, ora 09:00
2. Data limită de depunere a proiectelor: 12.09.2017, ora 16:00
3. Locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele:
Sediul Administrativ Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru (GAL TC), din comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 48, Judeţul Timiş, Cod poştal 307200, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:00.
4. Fondul disponibil pentru măsură alocat în această sesiune: 252.865,00 euro .
Valoarea proiectelor va fi de maxim 50.000 euro/proiect/an.
Intensitatea sprijinului pentru Măsura 7/3A SDL:
Sprijinul public nerambursabil acordat este de 100% din cuantumul sprijinului şi nu poate să depăşească 10% din valoarea producţiei comercializate în primii 5 ani şi suma maximă de 50.000 euro/an.
Sprijinul este forfetar, degresiv, plătit în tranșe anuale, pentru o perioadă care nu poate depăşi 5 ani de la data la care grupul de producători a fost recunoscut, acordat în baza unui Plan de Afaceri.
Atenţie!
Sprijinul se acordă ca procent calculat pe baza valorii producţiei comercializate (VPC) anual prin intermediul grupului, cu excepţia primului an, când se poate plăti grupului de producători un sprijin calculat pe baza valorii medii anuale a producţiei comercializate de către membrii acestuia, în ultimii trei ani înainte de aderarea la grup.
Sprijinul se va acorda ca procent din valoarea producției comercializate prin intermediul grupului de producători astfel:
Anul I de la recunoastere ‐ 10 %, fără a depăşi suma maxima de 50.000 euro/an;
Anul II de la recunoastere ‐ 8 %, fără a depăşi suma maxima de 50.000 euro/an;
Anul III de la recunoastere ‐ 6 %, fără a depăşi suma maxima de 50.000 euro/an;
Anul IV de la recunoastere ‐ 5 %, fără a depăi suma maxima de 50.000 euro/an;
Anul V de la recunoastere ‐ 4 %, fără a depăşi suma maxima de 50.000 euro/an.

Tipuri de beneficiari eligibili:
Fermieri sau membrii unei gospodarii agricole (autorizaţi cu statut minim de PFA);
Organizaţiile Non-Guvernamentale;
Microîntreprinderi și întreprinderi mici;
Formele asociative constituite conform Regulamentul (UE) 1305/2013 art. 56; (Organizaţii/Grupuri de Producători, Cooperative)Parteneriatele constituite în baza unui ACORD DE COOPERARE şi în a cărui componenţă să fie cel puţin un partener din categoriile de mai jos:
Fermieri, și
Microîntreprinderi și întreprinderi mici.

Investiţii şi cheltuieli eligibile:
adaptarea producţiei şi produselor producătorilor care sunt membri ai acestor grupuri la cerinţele pieţei;
introducerea în comun a produselor pe piaţă, inclusiv pregătirea pentru vânzare, centralizarea vânzărilor şi aprovizionarea cumpărătorilor en gros;
stabilirea unor norme comune privind informarea asupra producţiei;
alte activităţi care pot fi desfăşurate de către grupurile de producători, cum ar fi dezvoltarea competenţelor în materie de exploatare şi de comercializare, precum şi organizarea şi facilitarea proceselor de inovare.

5. Datele de contact ale GAL unde solicitanţii pot obţine mai multe informaţii
– la Sediul Administrativ al Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru, din comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 48, Judeţul Timiş, Cod poştal 307200.
– pe site-ul Asociației: timisuldecentru.ro
– la adresa de email: contact@timisuldecentru.ro
La sediul administrativ al Asociaței GAL Timișul de Centru este disponibilă o variante pe suport letric a tuturor informațiilor, în format detaliat, aferente lansării apelului de selecție a Măsurii 7/3A – Crearea şi promovarea mărcilor locale şi a asocierii în sectorul agro-alimentar. De asemenea, informații detaliate în legătură cu accesarea și derularea Măsurii 7/3A sunt cuprinse în Ghidul solicitantului care se găsește în variantă printată la sediul GAL și în format electronic pe site-ul Asociației: www.timisuldecentru.ro.

Perioada sesiunii de depunere a proiectelor in cadrul sesiunilor apelurilor de selectie pentru Masurile 2/6B si 7/3A a fost prelungita cu 30 de zile, aceastea avand ca si termen data de 12 octombrie 2017.

Pentru mai multe detalii urmati link-ul de mai jos:

https://timisuldecentru.ro/prelungirea-sesiunilor-apelurilor-de-selectie-pentru-masurile-26b-si-73/

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Silviu Balace: La Galaxy vrem sa crestem copii care sa joace fotbal cu zambetul pe buze

Silviu Bălace a agăţat ghetele în cui în 2015, an în care a înfiinţat, împreună cu Goran Corojor, şcoala de fotbal Galaxy Timişoara. Spune că nu vrea să ardă etapele nici la nivelul juvenil, aşa cum s-a întâmplat şi în cariera sa de jucător, şi visează să promoveze jucători la care să primeze plăcverea de a juca fotbal.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Silviu Balace: La Galaxy vrem sa crestem copii care sa joace fotbal cu zambetul pe buze
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Platforma online de 300.000 de euro, ca sa te descurci in „jungla” imobiliarelor

Vrei să vinzi sau să cumperi o proprietate? De unde știi care e prețul corect și că n-o să fii păcălit? ImoExpert este noua platformă online unde vei găsi răspunsuri la toate întrebările. Vei putea comunica direct cu experți care să te ajute să te descurci fără prea mare stres în lumea tranzacțiilor imobiliare.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Platforma online de 300.000 de euro, ca sa te descurci in „jungla” imobiliarelor

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top