Stirile din ziua: 19 septembrie 2017

Amendat cu 500 de euro dupa ce si-a transmis live cursa ilegala prin centrul Timisoarei / FOTO+VIDEO

Amendat cu 500 de euro dupa ce si-a transmis live cursa ilegala prin centrul Timisoarei / FOTO+VIDEO

Un nesimțit care s-a plimbat cu mașina pe liniile de tramvai și în zona pietonală a Timișoara, înjurând ca la ușa cortului, a fost prins și amendat. „Distracția”, pe care a transmis-o live pe Facebook, l-a costat cam 500 de euro.

ripensia

Asta e fotbalul: domini tot jocul, dar gafezi în prelungiri

Neînvinși în ultimele cinci jocuri, timp în care au înregistrat trei victorii și două remize, alb-violeții plecau cu încredere la Ploiești, unde au jucat cu FC Voluntari, o echipă incomodă, care a câștigat o dublă unică pentru un club înființat de scurt timp, Cupa și Supercupa României.

A fost semnat primul contract pentru cel mai nou complex office si de locuinte din Timisoara

Cel mai nou proiect de spaţii de birouri din Timişoara, Isho, are deja primii chiriaşi. O societate deja prezentă pe piaţa locală îşi va extinde activitatea şi va angaja 200 de noi oameni care vor fi locaţi în spaţiul din clădirea aflată în construcţie. Lucrările urmează să fie finalizate în primăvara anului viitor.

Primaria Timisoara cere 20 de milioane de lei pentru reparatii la scoli. Guvernul da momentan 1,5 milioane

Primăria Timișoara estimează, doar la școli, pagube de aproximativ 20 de milioane de lei în urma furtunii. În Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost aprobată, marți, în prezența premierului Mihai Tudose, o sumă de 1,5 milioane de lei. Pe listă votată în CJSU nu sunt toate școlile afectate din Timișoara și niciuna din județ, dar miercuri vor fi aprobate și alte solicitări.

Tudose, a doua zi dupa furtuna: Enel si Primaria Timisoara, luate in vizor

Premierul Mihai Tudose a criticat, marți, Primăria Timișoara și Enel. Prima, pentru pagubele de la Colegiul Loga, clădire recent renovată, iar furnizorul de curent, pentru faptul că, la 48 de ore de la furtună, 30.000 de locuințe încă nu sunt alimentate. În ședința de guvern de miercuri se vor da primii bani pentru remedierea dezastrului.

Deputatul Samartinean cere urgent bani la guvern pentru inlaturarea pagubelor furtunii

Deputatul PMP Cornel Sămărtinean se alătură corului care, în urma furtunii violente de duminică, cere implementarea unui sistem de prevenire în cazul unor dezastre naturale. De același lucru s-au plâns luni, la Timișoara, atât premierul Mihai Tudose, cât și edilul Nicolae Robu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 19 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Corbului (p), Romulus (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Odobescu (p), Grofșoreanu (p), N. Labiș (p), O. Goga (p), Corbului (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița (p), Fibiș (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna (p),

Top