Stirile din ziua: 23 septembrie 2017

Robu, despre poarta de pe Lugojului: Prima tentatie este sa credem ca s-a vazut acea izbitura a acoperisului

Robu, despre poarta de pe Lugojului: Prima tentatie este sa credem ca s-a vazut acea izbitura a acoperisului

Imaginile surprinse chiar în momentul în care poarta de pe Calea Lugojului s-a prăbușit în timpul furtunii din 17 septembrie par să dea naștere unui lung șir de speculații în PMT. După consilierul său, Cătălin Iapă, primarul Nicolae Robu spune și el că a văzut cum un acoperiș luat pe sus de vijelie a izbit poarta care l-a ucis pe Vlad Baici.

Succes clar pentru handbalisti in meciul cu Suceava

Meci tranşat rapid de alb-violeţi. După trei partide care mai mereu au fost rezolvate în ultimele minute, vezi înfrângerea de la Călăraşi, egalul de la Constanţa şi victoria cu Vasluiul de acasă, SCM Poli nu s-a mai jucat cu inimile suporterilor. Handbaliştii bănăţeni au avut o prestaţie excelentă în faţa formaţiei CSU Suceava.

calea lugojului

Catalin Iapa, consilierul primarului Robu, crede ca poarta de pe Calea Lugojului n-a cazut din cauza vantului /VIDEO

Un tânăr de 24 de ani a murit, pe 17 septembrie, strivit de poarta de intrare în Timișoara, de pe Calea Lugojului, „estetizată” cu 56.000 de euro în urmă cu doi ani. Procurorii urmează să stabilească, la finele anchetei, cine e de vină pentru acest tragic incident. Până atunci, deși nu e inginer constructor, Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, s-a gândit că ar fi cazul să-și prezinte concluziile personale.

Ripensia, invinsa de „academicienii” din Clinceni

Deplasare cu ghinion şi pentru Ripensia. Timişorenii, pe podium după un început neaşteptat de bun, au jucat sâmbătă la Clinceni, în faţa unei echipe care a avut şi ea un debut excelent de sezon. După o partidă echilibrată, ilfovenii s-au impus cu 2-1 şi au egalat gruparea bănăţeană la puncte (17), care rămâne însă pe locul 3, datorită golaverajului mai bun.

stpt

Robu anunta cand dispare bezna de pe strazi. Primul semn: se vor aprinde becurile… ziua!

Străzile din Timișoara sunt în beznă totală de duminică, după furtună. Primarul Nicolae Robu anunță că de sâmbătă seară prin unele locuri s-ar putea aprinde lumina. Așa i-au promis cei de la Enel. Vestea proastă este că nu vom scăpa prea curând de desele pene care afectează oricum, de ani buni, iluminatul stradal.

asFalt art: teatru si labirint, in mall

Ediţia din luna septembrie a festivalului „asFalt art” se va desfăşura sâmbătă, la Iulius Mall Timişoara. Festivalul, care îşi propune să aducă arta şi cultura mai aproape de oameni şi să îi încuranjeze pe tinerii artişti, va avea loc în food court-ul mallului, de la ora 16.

Top