Stirile din ziua: 24 septembrie 2017

liga a II-a

Eroi de sacrificiu. Poli obtine un punct la Iasi, dar pierde trei jucatori

Eroi de sacrificiu. Poli obtine un punct la Iasi, dar pierde trei jucatori

Nici nu ştii cum să te comporţi după un astfel de joc. Să te bucuri că ai obţinut un punct, sau să fii trist că ai pierdut 3 jucători. Poli Timişoara a obţinut un punct important la Iaşi, după un meci în care a avut multe ocazii, dar a egalat în minutul 95.

arhivar

Se cauta membri in consiliile de administratie de la SDM si Colterm. Trebuie plan de administrare si recomandari

Vreți să fiți membru în consiliul de administrație al unei societăți aflate în subordinea primăriei? Teoretic, oricine poate depune în această perioadă dosarele de candidatură pentru Colterm și Drumuri Municipale. Vă atât trebuie un plan de administrare, cât și o scrisoare de recomandare și două persoane care să spună lucruri bune despre dumneavoastră.

Viitorii arhitecti reprezinta Timisoara la Viena Design Week

O echipă a Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism va reprezenta Timișoara la Viena Design Week. Festivalul, care propune pentru acest an tema „A City Full of Design”, îşi va desfăşura cele peste 190 de evenimente dedicate designului şi arhitecturii în districtul 15 al Vienei, probabil cel mai cosmopolit cartier al capitalei Austriei.

La Timisoara a „plouat” cu cabluri rupte dupa furtuna. Robu explica de ce nu pot fi ingropate

Primarul Nicolae Robu recunoaște că șansele ca, în viitorul apropiat, să fie trecute în subteran cablurile care brădează cerul Timișoarei sunt minime. De vină ar fi ANCOM, care protejează operatorii. După furtuna de acum o săptămână, sute de cabluri s-au rupt și au ajuns pe trotuare și pe carosabil.

Primaria se imprumuta de 20 de milioane de euro. Robu: Modernizarea Timisoarei nu trebuie sa aiba de suferit

Primăria Timișoara va lua un credit de aproximativ 20 de milioane de euro, pentru a putea continua programul de investiții. Anunțul a fost făcut de Nicolae Robu, care spune că acest lucru este posibil, grație gradului foarte redus de îndatorare al municipalității. Ultimul credit, 25 de milioane de euro, a fost luat de PMT în 2014.

Liceul de Arte Plastice se muta pe strada Lorena. Intai sta o luna la Colegiul Banatean

Elevii de la Arte Plastice au stat acasă o săptămână, după ce furtuna a luat pe sus acoperișul aripii de la Colegiul Tehnic de Vest în care funcționa acest liceu. Ei se întorc luni la cursuri, la Colegiul Bănățean, unde vor merge la ore după-amiază, timp de o lună. Apoi se mută pe strada Lorena, la Colegiul „Tănăsescu”.

Top