Stirile din ziua: 25 septembrie 2017

Orase curate, campanie cu premii de colectare a DEEE

Orase curate, campanie cu premii de colectare a DEEE

Campania națională de colectare a deșeurilor electrice și electronice uzate (DEEE) „Orașe curate”, organizată de Ecotic, a ajuns și la Timișoara. Puteți câștiga și un premiu instant, dacă aduceți la centrele de colectare sau la cortul din zona Soarelui cel puțin 5 kilograme de astfel de deșeuri.

PSD-istii au cerut orar pentru biciclisti in centrul Timisoarei. Robu le-a dat aviz negativ

Grupul de consilieri locali PSD din CL Timișoara i-a cerut primarului Nicolae Robu să permită bicicliștilor să treacă pe două roți prin centrul orașului măcar pe timp de noapte. Au propus și un orar, însă, susțin social-democrații, edilul i-a refuzat, dând dovadă de „rea-credință”.

Aracet, pioneze, sfoara, caiete si agrafe de 12.000 de euro. CJ Timis se pregateste de finalul de an

Creioane colorate, carioci, stilouri, lipici, caiete și liniare. Ca pentru un ghiozdan de elev, la început de an școlar. Da, dar la scară mai mare: CJ Timiș vrea să cumpere, pentru ultimele trei luni ale anului, papetărie în valoare de aproape 12.000 de euro. Vânzătorul trebuie să aducă și mostre.

colterm

E.On Energie si-a castigat in instanta banii de la Timisoara. Mai sunt de platit 8 milioane de lei

Primăria Timișoara și Colterm au pierdut un proces cu E.On Energie România SA, deși au plătit deja mare parte din datorie. Curtea de Apel Târgu Mureș a dat dreptate furnizorului de utilități, care câștigase, în februarie, și la tribunal. Rămân de achitat 8 milioane de lei, sumă deja eșalonată.

ziua județului timiș

Esec in Bastionul Theresia. Niciun spatiu scos la licitatie de CJ Timis nu a fost adjudecat

Consiliul Județean Timiș a scos la licitație, cu viitoare contracte pe cinci ani, mai multe spații din Bastionul Theresia. Din păcate, niciunul dintre ele nu și-a găsit chiriaș. De altfel, nici oferte n-au fost mai mult de două!

clasa container

Primul container cu sase clase, cumparat pentru Scoala 30. Primaria e dispusa sa dea 133.000 euro

Un container cu șase clase. Asta vrea să cumpere Primăria Timișoara în această toamnă, cu maximum 133.000 de euro. El va fi destinat elevilor de la Școala Generală 30, unde sunt prea puține săli de clasă și mai durează până când va fi construit mult promisul nou corp de clădire.

Aproape 650.000 de euro pentru strazile de pamant din Timisoara: atat va plati primaria in urmatorul an

SDM a semnat un nou contract pentru reabilitarea străzilor de pământ și piatră spartă. Acesta este valabil timp de 12 luni și face parte din cele patru pe care le presupune acordul-cadru încheiat cu Primăria Timișoara în 2016, pe o durată de 4 ani. Suma: aproape 3 milioane de lei.

Vacanta la Roma. Descopera Cetatea Eterna in culori aurii de toamna / FOTO

Roma este unul dintre orașele pe care trebuie să-l vezi cel puțin o dată în viață. Dacă n-ai făcut-o încă, dar și dacă vrei să revezi Cetatea Eternă, toamna este momentul potrivit. În blânda lumină de octombrie, Roma se dezvăluie strălucitoare în fața privitorilor, cu nemuritoarele ei povești.

Cum poti sa fii administrator de imobile

Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara anunță că, de la 1 octombrie, va începe o nouă serie de curs de administrator imobile. Cursul va dura șase săptămâni, în zilele de luni, miercuri şi vineri, începând cu ora 17. Cei interesați se pot înscrie până joi, 28 septembrie. Sunt necesare următoarele acte: certificat naştere, certificat căsătorie (dacă

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 25 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Steaua (p), Bârsei (p), Secerii, Titus Maior Mureșan, E.Zola (p), Eternității (p), Barbu Lăutaru (p), J. P. Marat (p), orele 9 – 17; Utvin (p), orele 9 – 17; înlocuire contoare Smart Meter: Traian Vuia (p), Săceni (p), Periam (p), orele

Top