Bastionul Theresia, scos la licitatie cu strigare. Ce spatii are de inchiriat CJ Timis

Dacă vreți să fiți chiriaș în Bastionul Theresia, vă puteți înscrie acum la licitația organizată de Consiliul Județean Timiș pentru mai multe spații. Contractele vor fi încheiate pe următorii cinci ani, iar în 25 septembrie ar trebui anunțați câștigătorii. CJ ar urma să încaseze, în total, aproximativ 50.000 euro pe lună.

Bastionul Theresia a fost reabilitat, în perioada 2008-2010, cu 10 milioane de euro, cea mai mare parte bani europeni. CJ Timiș a fost obligat, timp de 5 ani, să păstreze destinația spațiilor destinate închirierii. Cu unii dintre vechii chiriași au fost probleme, dar acum s-a dat, în sfârșit, drumul la licitația pentru ocuparea spațiilor rămase neutilizate.

Este vorba despre:

  • Corp A – spațiul A 5 – 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului
  • Corp A – spațiul A 6 – 211,65 mp + 54 mp teren aferent frontului
  • Corp B+C – spațiul B-C 7+1 – 379,27 mp + 168 mp teren aferent frontului
  • Corp C – spațiul C 6 – 384, 77 mp
  • Corp C – spațiul C 7 – 177, 88 mp + 90 mp teren aferent frontului
  • Corp E – spațiul E 1 – 440,05 mp + 88 mp teren aferent frontului

Acestea pot avea ca destinație „restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor. Activități ale agențiilor turistice și tur-operatorilor, alte servicii de rezervare și asistență turistică. Activități de creare și interpretare artistică”. Prețurile de pornire pentru licitația cu strigare, stabilite în urma unui raport de evaluare, sunt cuprinse între 65,4 și 68,53 lei / metru pătrat, fără TVA. Pentru fiecare spațiu se adaugă 128 lei / mp / lună, plus TVA, pentru utilizarea terenului aferent frontului. Dacă va reuși să închirieze aceste spații la sumele minime, CJ Timiș ar urma să încaseze lunar peste 146.000 de lei pentru localurile propriu-zise, sumă la care s-ar adăuga aproape 70.000 lei, reprezentând chiria pentru front.

Licitația cu strigare va avea loc pe 25 septembrie, la ora 10, în Sala Revoluției a CJ Timiș. Cei interesați se pot înscrie până în 22 septembrie și, înainte de a depune dosarele, pot să vadă spațiile, dacă îl sună, la numărul de telefon 0721-868.229, pe Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

ciprian a spus: (September 6th, 2017 at 15:08 )

O sa ii incaseze la anul, si la multi ani, astea sunt preturi de inchiriat acolo unde nu exista un vad pentru asemena activitati si sa justifice chirile cerute de CJT?Reabilitarea si functionalitatea pentru diverse activitati a bastionului Terezia un semiesec, si o reabilitarea de o calitate indoielnica!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top