Stirile din ziua: 2 octombrie 2017

„How do you do” si „Wie geht’s” nu mai au secrete pentru politistii locali

„How do you do” si „Wie geht’s” nu mai au secrete pentru politistii locali

Turiștii străini care ajung de acum încolo la Timișoara n-ar trebui să se mai teamă că se vor rătăci prin oraș. Trebuie doar să întrebe un polițist local cum pot ajunge într-un loc sau altul și să aibă răbdare ca acesta să… caute răspunsul în ghidul poliglot pe care îl are în dotare.

Record de boboci la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului

S-a deschis oficial anul de studiu și la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului. Sunt 1.700 de boboci, cu mult peste ceea ce se aştepta conducerea USAB, care spune că de șase sau șapte ani universitatea nu s-a mai bucurat de atâta căutare.

Politia Locala a facut lista cu primii 50 de proprietari care vor plati taxa pe paragina

Proprietarii de clădiri vechi din Timișoara nu par impresionați de amenzile pe care le pot lua pentru că nu-și întrețin imobilele. Unii vor fi însă arși mai tare la buzunare: sunt gata să plece la primărie, pentru supraimpozitare, 50 de dosare ale clădiri foarte degradate.

Cu sicriul in parcarea de sub geamurile ANAF. Instalart/ Sculptura/ 000 socheaza din nou / FOTO

Proiectul Instalart/ Sculptura/ 000, gândit de artistul vizual Marius Leonte, s-a mutat într-o zonă mai puțin… sigură pentru artă. Cel puțin pentru arta neconvențională. Până la 1 noiembrie, un sicriu și mai multe cranii vor poposi în zona Pieței 700, printre corporatiști și gulere albe.

Pasajul Jiul: deschis, dar nu cum voia Robu. Primarul anunta cinci benzi de la sfarsitul lui septembrie

Pasajul Jiul este deschis tot pe două benzi, deși primarul Nicolae Robu declara, chiar și la sfârșitul lui august, că traficul auto se va putea desfășura fără restricții de la sfârșitul lui septembrie, cel târziu la 1 octombrie. Mai e de lucru și oricum termenul final este aprilie 2018.

Anunt

Subscrisa Asociatia Grupul de Actiune Locala Timisul de Centru, cu sediul in Mosnita Noua, nr.272, avand CIF 33851860, reprezentata prin Presedinte, Iovescu Alexandru Adrian, declaram pierdut si nul Certificatul de inscriere a persoanei juridice fara scop patrimonial in Registrul Special Asociatii conform Legii 246/2005 Nr.152 din data de 19.11.2014, in Dosar nr. 31777/325/2014.

Oferte avantajoase de cazare in „Weekendul papricasului” de la Buzias

La finalul acestei săptămâni, la Buziaș, se va desfășura mult-așteptatul festival al papricașului. Ajunsă la cea de-a IX-a ediție, tradiționala sărbătoare este una dintre cele mai populare manifestări de acest gen din Vestul României, atrăgând zeci de mii de pofticioși și iubitori de folclor autentic.

Votul la alegerile locale

PNL Timis are candidat la Primaria Checea. Robu: Avem obligatia morala sa castigam

Pe 5 noiembrie, în comuna Checea au loc alegeri de primar. Este a doua localitate din Timiș în care este programat, în acest an, un astfel de scrutin, după decesul edilului șef aflat în funcție. PNL vrea să câștige din nou această primărie, pe care o are în „portofoliu” din anul 2004.

Univibes 2.0: Mahmut Orhan, Golan, Mihail si Roa deschid anul la Universitatea de Vest

Universitatea de Vest începe din nou anul de studiu cu o petrecere în aer liber. Univibes este la a doua ediție și este singurul festival de acest gen din România. Sunt patru scene, iar intrarea la concerte este gratuită. Vedetele festivalului vor fi Mahmut Orhan, Mihail, Golan și ROA.

Apel de selectie Masura 1/6B – Dezvoltarea microregiunii prin realizare de investitii in infrastructura, echipamente si dotare

1. Data lansării apelului de selecţie: 02.10.2017, ora 09:00 2. Data limită de depunere a proiectelor: 30.12.2017, ora 16:00 3. Locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele: Sediul Administrativ al Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru (GAL TC), din comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 48, Judeţul Timiş, Cod poştal 307200,

Top