Stirile din ziua: 19 octombrie 2017

Politisti atacati in plina strada, la Timisoara, de romi violenti. Agresorii inca nu au fost gasiti

Politisti atacati in plina strada, la Timisoara, de romi violenti. Agresorii inca nu au fost gasiti

Un polițist a fost lovit de mai mulți țigani, care veniseră în ajutorul unui „conațional” pe cale să fie arestat. S-a întâmplat joi seară, la Timișoara, după ce agenții au vrut să oprească în trafic o mașină în care se afla un cetățean de etnie romă bănuit de mai multe furturi.

Sa vina iarna. Contracte de deszapezire de peste 18 milioane de lei pentru autostrazi si sosele din vestul Romaniei

Sunt temperaturi de vară, dar Direcția Regională de Drumuri și Poduri își face… sanie. Mai exact, a semnat contractele de deszăpezire pentru 2017/2018, pentru toate drumurile naționale și loturile de autostradă pe care le are în grijă. Suma totală depășește 18 milioane de lei.

Aleea FC Ripensia, partea dinspre stadion, e in reparatii. Cat ar putea dura santierul

Se circulă deja greu pe Aleea FC Ripensia, bucata până la strada 1 Decembrie, pentru că primăria a decis să facă reparații, ca de obicei, fără să anunțe. Strada a fost frezată, la fel ca și fosta Negoiu, actuala Surorile Martir Caceu. Intervenția ar putea dura cel puțin o săptămână.

PNL ar putea sa nu se opuna centrului de legume-fructe de la Tomnatic. Exista insa o conditie

Liberalii ar putea vota în favoarea construirii la Tomnatic a centrului pilot de legume-fructe al CJ Timiș. Conform președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, dacă Lovrinul nu-și rezolvă în câteva zile problema juridică a terenului, nu există niciun motiv pentru ca liberalii să se opună proiectului.

Ati avut un strabunic parlamentar in 1919? E momentul sa-i spuneti oficial povestea, AEP va cere ajutorul

Avem un parlament plini de penali și personaje al căror loc e oriunde, dar nu unde se decide soarta a milioane de oameni. Dar a fost mereu așa? Sunt aproape 100 de ani de la înființarea primului parlament al României Mari și povestea lui merită să fie cunoscută. Toți românii sunt invitați să ajute.

Trei zile ca-n Cannes la Timisoara: festival de film cu intrare libera

Filme care au cucerit deopotrivă publicul și criticii ajung, în acest weekend, în orașul de pe Bega. E a doua ediție a Festivalului „Les Films de Cannes à Timişoara”, intrarea este liberă și n-aveți niciun motiv să lipsiți de la această întâlnire cu pelicule cu totul speciale.

Cu elicopterul la mall. Zi plina de… Ziua Armatei

Militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” iau cu asalt cel mai mare mall din Timișoara. Se întâmplă sâmbătă, 21 octombrie, între orele 10 şi 20, când este programat evenimentul „Armata României la Iulius Mall”.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda, in 24 octombrie

Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să confirme participarea la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet. Târgul se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie. Ziua de 23 octombrie este dedicată creării și dezvoltării rețelei Labor-Net – Rețeaua pentru mobilitatea forței

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 19 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ardealul (p), Văliug (p), Podgoriei (p), orele 9 – 13, str. Podgoriei (p), I. Slavici (p), Piața P. Sandor (p), N. Filimon (p), Fragilor (p), orele 9 – 17; Periam (p), Sânmihaiu German (p), Șag nr. 53 (spre mănăstire), orele 9

Top