Pasajul Jiul: deschis, dar nu cum voia Robu. Primarul anunta cinci benzi de la sfarsitul lui septembrie

Pasajul Jiul este deschis tot pe două benzi, deși primarul Nicolae Robu declara, chiar și la sfârșitul lui august, că traficul auto se va putea desfășura fără restricții de la sfârșitul lui septembrie, cel târziu la 1 octombrie. Mai e de lucru și oricum termenul final este aprilie 2018.

Se lucrează la Pasajul Jiul, dar nu într-un asemenea ritm încât să poate fi respectate estimările făcute, de-a lungul anului, de primarul Nicolae Robu. Edilul s-a declarat mereu foarte optimist, spunând că, de la sfârșitul lui septembrie, cel târziu la 1 octombrie, se va putea circula fără restricții, cel puțin din punctul de vedere al șoferilor. „În luna septembrie estimez că vom finaliza lucrările. Hai să zicem că în luna octombrie vom putea circula normal. Termenul final al proiectului este primăvara lui 2018, luna aprilie. Va fi o lucrare finalizată înainte de termen”, declara Robu, în primăvară. În august, proaspăt întors din concediu, primarul păstra tonul optimist. „Ne-am propus să finalizăm Jiul până la sfârșitul lunii septembrie”, afirma acesta. La vremea respectivă, traficul era închis total, pentru unele lucrări, el fiind redeschis pe două benzi în septembrie. „Am promis că vom deschide Pasajul Jiul pe două benzi când încep școlile. L-am deschis cu două zile mai devreme. Tragem tare să dăm drumul la circulație pe toate cele cinci benzi până la sfârșitul lui septembrie. Hai, fie 1 octombrie 2017”, anunța, pe Facebook, Nicolae Robu.

„La Jiul şi Popa Şapcă, din păcate, ploile au perturbat activitatea – terasament, turnare primul strat de beton, stratul de armături, reţeaua de degivrare şi iar beton, lucrări care nu se pot face pe timp de ploaie, de umiditate. Luni seară se lucra. La Popa Şapcă, chiar sub pasaj, s-a turnat deja betonul pentru suport pe vreo 40% din suprafaţă. (…). Este mult de lucru sub aceste pasaje. Când sunt gata, nici nu-ţi poţi imagina că sub ele mai este câte o uzină de epurare a apei şi alte elemente de infrastructură cam cât un bloc cu 4-5 etaje. La Jiul se lucrează la zona pietonală”, spunea, pe 26 septembrie, Robu. Este 2 octombrie și traficul prin Pasajul Jiul se derulează tot pe două benzi, la fel ca pe 9 septembrie. În plus, la cum arată șantierul, mai este mult de lucru până când vor putea fi deschise toate cele cinci. Lărgirea pasajului Jiul este executată de Porr Construct, care va primi puțin peste 21 milioane de lei.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

2 comentarii pentru acest articol

Florin a spus: (octombrie 2nd, 2017 at 14:54 )

e adevarat ca se circula doar pe 2 benzi ca si mai inainte. problema este la sensurile giratorii de o parte si de alta a pasajului aceea ca s-au terminat semafoarele din stoc

 
dan a spus: (octombrie 2nd, 2017 at 23:27 )

m-am uitat acum, la ora 23:27. Pe bune? Nu exista niciun bec de iluminat public in zona? Doar semafoarele de pe intermitent

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Timisoara 2021

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

CCIAT

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com