Play-off? In niciun caz! Poli pierde la scor de neprezentare impotriva Chiajnei

Dacă oaspeţii aveau victorii la rând după numirea lui Ion Moldovan pe banca tehnică, echipa lui Ionuţ Popa obţinea doar două puncte în ultimele patru etape. În plus, timişorenii nu se puteau baza pe cinci jucători, dar o victorie îi putea duce pe loc de play-off, peste Viitorul.

Acestea erau datele problemei la jocul Poli – Chiajna. Pe teren însă, lucrurile au stat conform ultimelor partidei, gazdele cu înfrângerile, oaspeţii cu victoriile. Chiajna a început în atac jocul, dar prima mare ocazie a avut-o Bîrnoi, care nu l-a putut învinge pe Caparco. La cealaltă poartă, Bumba a marcat la primul şut pe poartă al vizitatorilor, în minutul 28. Până la finalul primei părţi, Poli a avut mai multe ocazii de a egala. Doman a avut o bară, apoi tot el a ratat incredibil sau, mai bine spus, a respins Carparco, după ce cu două secunde înainte a parat şi şutul excelent al lui Vaşvari.

În partea secundă, Poli a continuat să alerge după egalare, dar tot oaspeţii au fost mai aproape de gol. Bawab chiar a marcat, dar reuşita a fost anulată pentru un ofsaid inexistent, iar apoi şi Batin a irosit o oportunitate. Artean şi Munteanu au şutat şi ei periculos, dar Caparco a fost de neînvins. La o fază care nu anunţat multe, Bumba a liniştit apele în minutul 80, recuperând şi şutând imparabil din afara terenului. Batin a fost însă ultimul care a marcat în această seară, din apropiere, pentru un 3-0 de necontestat. „Ei au avut noroc şi astăzi, nu ştiu cât o să-i mai ţină. Parcă totul este împotriva noastră. La ASU Poli au fost 10-12.000 de spectatori, azi am numărat 48 de oameni înainte cu jumătate de oră de a începe partida”, a spus Ionuţ Popa la finalul jocului.

Alb-violeţii se îndepărtează de play-off – care să recunoaştem, fără o bancă de rezrve competitivă şi fără un vârf autentic, pentru că Miguel este orice, dar nu şi jucător de calitate – rămâne doar un vis frumos care nu era imposibil de atins.

Poli: Curileac – Creţu, Bocşan, Melinte, Ciucur, Artean, Vaşvari (72, Soljic), Munteanu, Doman (66, Curjuric), Bîrnoi (57, Mailat), Bianconi
Antrenor: Ionuţ Popa

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

antirob a spus: (octombrie 16th, 2017 at 20:48 )

…in timp ce suporterii lu’ dom’ primar erau ocupati sa suduie ASU Politehnica pe net :))).Imi pare rau ca nu v-ati desfiintat inaintea meciului cu noi, dar niciodata nu-i prea tarziu.

@antirob a spus: (octombrie 16th, 2017 at 21:13 )

La meciul pe care-l asteptati va demolam si cu rezervele.Daca va manca-n poponet si jucati meciul pe DP ati dat-o de gard urat de tot,ma-ntreb ce va spune Paraschivescu cand 90% din stadion vor ovationa la golurile Acs-ului.Aveti cantareri buni,in rest sunteti trecatori chiar si prin liga b.

Polistul aradean a spus: (octombrie 16th, 2017 at 21:16 )

Se zice ca va veni in cele din urma

Polist a spus: (octombrie 16th, 2017 at 21:19 )

Cred ca i sa terminat bulanu lui Popa ar fi cazu sa lase pe alți atât el cât și Staful care este pe pile pus acolo sant care nu au nici măcar calificare acolo vai mama lor

Politehnica a spus: (octombrie 16th, 2017 at 21:43 )

Cat de handicapat sa fi….sa crezi ca recasul este Politehnica Timisoara….

antirob a spus: (octombrie 16th, 2017 at 21:45 )

„90% din stadion va ovationa axul….” :))))))) si mai spuneti de noi ca fumam iarba 🙂

antirob a spus: (octombrie 16th, 2017 at 21:50 )

Ba tristanilor, singurele goluri cu care aceseul vostru impresioneaza sunt alea din bugetul primariei.

++ a spus: (octombrie 16th, 2017 at 22:03 )

@ant..
asta cu recasul e ca orbul de bita si intradevar o noutate.

Tentacula a spus: (octombrie 16th, 2017 at 22:07 )

Unde-s fanii ACS, robulinho ???

@tentacula a spus: (octombrie 16th, 2017 at 22:13 )

Sunt in top 3 la medie in liga1 tataie,sau ii aduce Laie si pe aia cu 33-ul de prin sate la meciuri?Voi vorbiti de fani cand nu va strangeti 4 sute la un meci si o tot dati cu ,,casa noastra e pe Stiinta”?Mai aveti maxim 3 sezoane,sa nu uiti ce ti-m spus azi,indiferent daca acs va mai exista ori ba.

pif a spus: (octombrie 16th, 2017 at 22:29 )

am spus de la inceput ca si anul asta jucam impotriva retrogradarii, avem sanse mai mari, incontestabil, dar sa nu uitam ca atunci cind am avut dupa tur sanse am retrogradat sportiv. anul trecut a fost la mustata cu relegatia si la inceputul turului nu am avut nici o sansa. si anul asta vom avea probleme mari. poate nu ar fi rau sa jucam mai multe amicale, nu numai cele cu gratar si voie buna. merg si astea dar totusi unii ca Doman si altii ca brazilianul Bianconi, ca altul nu avem, au nevoie de meciuri cit de cit, nu de jocuri de vacanta. meciul a fost pierdut cu 3-0, au dat 2 goluri pe contraatac, se intimpla si la case mai mari, dar noi nu am marcat si daca ar fi jucat toti accidentatii, in repriza 2 am fi atacat iarasi cu Seroni virf. mijlocasii nu au fost foarte inspirati, s-au pierdut multe mingi aiurea si fundasii au fost usor depasiti, asta e adevarul. cind stii ca echipa adversa va veni sa joace pe contraatac, nu stai sa te uiti dupa jucatorul advers ca Ciucur si te feresti din calea mingii ca Melinte, ca esti fundas doar. ma rog, ce a fost a fost, bafta in continuare.

pif a spus: (octombrie 16th, 2017 at 22:34 )

PS.
pe astia de la ASU-PSD lasa-tii sa latre, ca n-au importanta.

@Polist a spus: (octombrie 17th, 2017 at 01:47 )

si totusi in sirul de „antrenori” Velcea, Alexa, Florin Marin si Grigoras a avut cele mai bune rezultate. are un lot clar mai bun ca anul trecut, nu cred ca va retrograda, dar nu as baga mina in foc, la ora actuala situatia financiara e un alibi. trebuie jucat mai mult fotbal si contraatacul nu merge ca anul trecut, lipseste Barbut si viteza sa. daca merge prost, prost, prost cred ca inca o relegatie e posibila. daca merge numai simplu prost cred ca se reuseste evitarea retrogradarii. dar ce solutie e asta?!

INO a spus: (octombrie 17th, 2017 at 02:17 )

TRU!AȚI AJUNS MU LÂI LIGI 1!!O ECHIPĂ DE KKT CU UN ANTRENOR DE KKT!RUȘINEA LIGI 1 ESTE ACS POLI TIMIȘOARA!VAI MAMA VOASTRĂ BĂNĂȚENI FĂRĂ SPIRIT DE VIAȚĂ!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

sam a spus: (octombrie 17th, 2017 at 06:49 )

au fost si vor mai fi rezultate negative,trebuie sa ramanem langa echipa pentru ca va urma o perioda grea…la meciul cu concordia au fost 600 de spectatori,ceva mai multi decat vor fi la urmatoarele meciuri de campionat ale druckeriei

antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 07:41 )

„Ieri la ASU erau 12 mii iar la noi erau 48 cu 30 de minute inainte de meci ” Popa, antrenor acs .

@antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 09:31 )

Ce suporter ASU esti daca nici nu ai fost la meci ?
Daca mergeai la meci stiai ca au fost in jur de 6000 de spectatori !
Asta in timp ce la meciul ACS ului cu UTA anul trecut au fost vreo 12 000 de spectatori .

Oricum e irelevant pt ca la un meci obisnuit de campionat nici una dintre clone nu aduna 1000 de spectatori din care jumatate sunt suporteri comuni care vim la ambele echipe .

Sunteti o rusine pentru fotbalul timisorean , pe care l-ati distrus in egala masura .

antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 09:36 )

Am citat din declaratia antrenorului vostru.La meci au fost mai multi de 6 mii – am vandut 8 mii de bilete.

@antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 10:41 )

Posibil .

In rest , tot 300 :))) ?

@antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 11:41 )

Cat de ipocriti sunteti!
Vi-ati insusit o istorie care nu e a voastra !
Pe site-ul vostru si pe facebook sunt poze cu Poli anilor 90 (aceea desfintata mai apoi de Zambon ) si Poli din 2002 acel 3-4 cu UTA (din perioada AEK ).
Ce legatura aveti voi cu acea perioada ?Invocati o istorie care nu va apartine .ASU juca pe o fundatie , Fundatia Politehnica (a Institutului Politehnic Timisoara ) infiintata prin 2010 ,avand printre altele ca scop , promovarea sportului in general in mediul studentesc .Nu are nici o legatura cu perioada dinainte .
E o istorie confiscata in stil pur bolsevic .
Poate de aceea dupa 5 ani sunteti doar o mana de oameni , pentru ca noi miile de polistii adevarati ,care nu vin la nici una dintre clone ne cunoastem istoria .

Remember Poli Timisoara
Respect CVUCS .

?? a spus: (octombrie 17th, 2017 at 11:50 )

dupa ce joaca cu 50% fosti jucatori la ACS Poli adica Recas mai au si un palmares din 1921 si mai si vin 6000 de spectatori regulat la meciuri.

£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 17th, 2017 at 12:35 )

Buey, la toti fraerii care comenteaza le mai spun odata: ciocu mic!!! Valuarea mea este incomensurabila si va sparg pe toti care nu va inchinati. Echipa mea va fi campioana mondiala, ajunge Sorinel boss la lepefe si face sa fie bine, la fel cum a mai facut sa fie bine la niste meciuri si in campionatul trecut. Deci bagati-va mintile in cap si veniti sa ma adorati ca altfel vi le baga Vasile, cu usa de la protbagaj de la eclasse. Iar tu buey Popa, cine esti tu bah sa decat comentezi intr-una? Buey, ti-am mai zis ca mustata ta inteapa?

@£a€ Baro$$anu a spus: (octombrie 17th, 2017 at 12:59 )

Ce vehement esti impotriva primarului !

Pot sa fac pariu , fara sa gresesc , ca daca ai fi fata in fata cu el ,in loc sa-i reprosezi ceva , ai scoate din tine un ranjet tamp si i-ai spune :sa traiti domn primar , pot sa fac o poza cu dv ?

Nu ai cojones , asta e clar .
Comportament tipic de roman lingau si slugarnic .Dar stai linistit voi sunteti majoritari in Romanica .

fanViola a spus: (octombrie 17th, 2017 at 13:25 )

Pe debanat sunt 20 de fani ACS. La stadion au fost 10 suporteri daca nu tinem cont de neamurile jucatorilor care nici ele nu au venit . Concluzia este ca pe debanat toti suporterii ACS sunt 1 maxim 2 cu persionalitate multipla si grave probleme psihiatrice

Psicho Theraphy a spus: (octombrie 17th, 2017 at 13:45 )

@fanviola: Si ala e Nea Nicu, cu toate personalitatile lui, de la Napoleon la Jimmy Hendrix :))

@fanViola a spus: (octombrie 17th, 2017 at 13:57 )

La voi sunt 300 de fani .
De fapt 299 ca liderul de galerie nu se pune ca e angajat cu salar pe organigrama clubului .
Ha ha ha !

antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 14:29 )

Sa confisti echipa din Recas si sa te lauzi dupa aia ca ai palmaresu’, sa radeti de suporterii ASU si sa va prezentati 10 la meci, sa te dai mare pe net cu valoarea lotului in timp ce echipa o fura cu 3-0 de la Chiajna acasa…Sa injuri suporterii ca nu vor fuziune cand tu esti in datorii pana la gat si cu coliva pe masa… RIP acesecmpdp, o sa va regret tare 🙂

@antirob a spus: (octombrie 17th, 2017 at 16:42 )

Ai dreptate , ASU si ACS sunt doua clone jenante care au ingropat pt totdeauna pe Poli a noastra .Toti polistii stiu asta mai putin voi cei 300 plus primarul PNL .

Remember Poli Timisoara .
Respect CVUCS .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei

Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic

Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fundația Art Encounters vernisează pe 28 martie expoziția „Lecții de grădinărit. 10 precepte pentru o grădină organică” a artiștilor Alexandra Boaru, Adrian Câtu, Lorena Cocioni, Pavel Grosu, Gwen (Emma Bădulescu), Catinca Malaimare, Lucian Popăilă, Victoria Sadovnic, Ioana Stanca și Ovidiu Toader. Curatoriată de Ami Barak, expoziția reunește cei zece artiști care fac parte dintr-o nouă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zece tineri artiști expun la Fundație Art Encounters, la Timișoara
Trei artiști stradali români și un artist islandez vor schimba aspectul comunei Foeni. Ea a avut la dispoziție un loc mai mult decât … interesant, pentru a-l transforma în gazdă pentru picture: stația de autobuz din localitate. Cea de-a doua rezidență artistic organizată de Asociația Miltonia, partenerul cultural al Consiliului Județean Timiș în cadrul proiectului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O artistă română a pictat pe stația de autobuz din Foeni. Proiectul, parte al revitalizării Conacului Mocioni/Foto
Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Top