Ultimatum de la primarul-patron Nicolae Robu pentru antrenorul Ionut Popa

Dintr-un antrenor extraordinar, Ionuț Popa a ajuns, în ochii primarului Nicolae Robu, oaia neagră a lui ACS Poli. Edilul-patron a anunțat că i-a dat un ultimatum antrenorului, acesta fiind somat să facă mai multe schimbări la echipă.

Rezultatele proaste din ultima perioadă l-au enervat la culme pe primarul Nicolae Robu, iar vinovatul de serviciu a fost găsit în persoana antrenorului Ionuț Popa. Antrenor pentru care același primar-patron nu-și mai găsea, în urmă cu ceva timp, cuvinte de laudă. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Robu anunță că trebuie schimbat cu urgență ceva la echipă. „Ionuț Popa are dreptate! La Poli trebuie schimbat ceva! Dar, oricâte merite are dl Profesor Ionuț Popa la această echipă – și are merite enorme și eu îl prețuiesc pentru ele, doar eu l-am vrut și l-am susținut! – dânsul trebuie să înțeleagă că DÂNSUL trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, cu toată prietenia, va fi schimbat chiar dânsul, pentru că niciun antrenor, niciunde în lume, nu e păstrat pe post în lipsa rezultatelor”, a scris Robu pe Facebook. În următoarele rânduri, edilul arată și ce trebuie să schimbe Popa, menționând în primul rând de „discursul plângăcios”.

În al doilea rând, Robu spune că jucătorii trebuie să fie pregătiți mult mai bine. El nu se sfiește chiar să dea sfaturi tehnice, dovedind astfel mari abilități de Gigi Becali. „Este inadmisibil să vezi că niciun jucător nu este în stare să execute bine o lovitură liberă, ca să vin cu un singur exemplu! Dacă după antrenamente, 2-3 jucători ar sta zilnic o oră-două să exerseze execuția de lovituri libere, sunt convins că alta ar fi situația!”, scrie edilul. În al treilea rând, Robu îi cere lui Popa să promoveze mai cu curaj jucători tineri din pepiniera clubului. „Am văzut cu toții ce fac în teren X, Y, Z. Nu-i nominalizez, deocamdată. N-au cum să joace mai prost ca ei juniorii noștri cei mai buni?! Mă îndoiesc!”, a mai spus Robu.

Marți dimineața, într-o conferință de presă, primarul a reiterat criticile la adresa lui Popa. „Stau de vorbă cu mediul de afaceri și fac toate diligențele către cei cu bani, să sprijine echipa. Clubul nu se scaldă în bani, dar putem vorbi doar despre o lună de restanțe salariale. Este inadmisibil să se invoce probleme grave. Singura problemă este că echipa este scoasă din formă și nu joacă nimic (…) Este inadmisibil să se audă mereu că nu avem lot, că nu avem bani. Nu este nimic adevărat, trebuie să avem încredere în noi, jucătorilor trebuie să li se insufle încredere. Jucătorii sunt buni, există potențial, Ionuț Popa este un antrenor foarte bun, dar mentalitatea trebuie schimbată, pentru că a devenit incompatibilă cu filosofia clubului (…) Plângăcioșii nu au ce căuta aici, eu nu-mi pun obrazul”, a declarat Robu. Întrebat dacă toate aceste declarații înseamnă un ultimatum la adresa antrenorului, Robu a răspuns: „Da, este un ultimatum, ca să nu fugim de cuvinte”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

Mircea_tm13 a spus: (octombrie 17th, 2017 at 13:08 )

Managementul sportiv al echipei Robu este in linia generală: dezastru, fără orizont, fără obiective, sa fie la număr si bifat.
Luati ACS: s-a întărit echipa in vara, dar acum promisiunile nu se potrivesc deloc cu realitatea financiară dezastruoasa. Băieții au venit la un proiect si s-au trezit ca e capăt de drum. De unde moral, avânt si entuziasm ? De unde mai finanțează dul Robu echipa? Nu mai bine declaram proiectul mort si ne oprim pana nu ne acoperim complet de ridicol?
Luati baschetul: echipa masculină cu lot bun pierde la Pitești, mult mai slab cotată. Același simptome: organizare & management slabe, lipsa de orizont, subfinanțare. Ce obiectiv avem? Nu am nimic cu fetele, dar de ce am promovat încă o echipa dc nu putem tine ce avem?
Nu mai bine finanțăm echipe mai putine, cu obiectiv de loc 1-3 de exemplu?

Polist a spus: (octombrie 17th, 2017 at 13:24 )

E clar sigur o să-l schimbe pe Popa sa nu uite și de lingăi de lângă el care nu îl ajuta cu nimic stau pe acolo susținuți politic poate și jucatori nu-i mai vor

blue a spus: (octombrie 17th, 2017 at 14:12 )

Robu are vreo functie la clubul asta?

Dr. Lazăr a spus: (octombrie 17th, 2017 at 15:26 )

Are.Prim secretar.

@lum,lume a spus: (octombrie 17th, 2017 at 16:30 )

Cristi,dar dupa logica ta avand in vedere diferenta dintre cele doua loturi,ai nevoie de ,,adormirea,, adversarului?Daca pe Asu nu-i bati lejer cu rezervele n-ai ce cauta in liga 1,despre ce vorbim?Si administratorul de bloc daca pune-n primul 11 3 jucatori de baza,are 2 -0 la pauza,voi chiar ati luat-o razna?

auluat-o razna de mult a spus: (octombrie 17th, 2017 at 23:12 )

de 5 ani.

++ a spus: (octombrie 17th, 2017 at 23:19 )

problema banilor e doar alibi. fotbalul lipseste, nu altceva. si asta trebuie refacut, in ciuda tuturor brincovenilor, bierbauchilor si alti PSD-isti.

au luat-o razna de mult a spus: (octombrie 17th, 2017 at 23:27 )

umbla prin tramvaie dupa tigani de ex.

au luat-o razna de mult a spus: (octombrie 17th, 2017 at 23:39 )

mazgalesc peretii si se cred mesias.

INO a spus: (octombrie 18th, 2017 at 01:06 )

TRU!BRAVO ROBULANE ȚI-AM ZIS SĂ FACI ASTA ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL CAMPIONATULUI ȘI NU SE MAI AJUNGEA AICI!POPA NU ESTE ANTRENORUL POTRIVIT PENTRU PERFORMANȚE ÎN FOTBAL!
1)NU POPA A SALVAT ECHIPA DE LA RETROGRADARE CI AU FOST ALTE ECHIPE MAI SLABE!ȘI CHIAR NOROCUL BOTOȘANI!
2)POPA TREBUIA ÎNLOCUIT IMEDIAT DE LA ÎNCEPUTUL CAMPIONATULUI CU UN ANTRENOR MAI BUN ȘI CARE AR PUTEA SĂ ADUCĂ REZULTATELE DORITE LA CLUB!ȘI CHIAR UNI JUCĂTORI SUNT VARZĂ ȘI CHIAR FOLOSIȚI PE POSTURI CARE NU POT ȘI NU ȘTIU SĂ JOACE!POPA NICI MĂCAR NU ȘTIE SĂ FACĂ ECHIPA!!DECI EU INO ZIC CĂCI PLECAREA LUI POPA ESTE EMINENTĂ ȘI DECÂT PREA TÂRZIU MAI BINE NOW!!YEE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

sam a spus: (octombrie 18th, 2017 at 04:54 )

cu lotul pe care il are poli nu poate prinde play offul…..fotbalul este un mare consumator de resurse,,cei de la druckeria fac un joc perfid scopul lor fiind acela de a distruge echipa care detine toate drepturile clubului infintat in 1921…..lozinca fara bani publici se aplica tuturor in afara de ei…daca liderii lor iubeau poli nu se ajungea in situatia de astazi….nu trebuiau decat sa urmeze exemplul celorlalte grupari de ultrasi din romania…s-au vandut pt doua locuri in consiliul local si a unor promisiuni desarte….nu mai au autoritatea morala sa apere interesele suporterilor polisti

@sam a spus: (octombrie 18th, 2017 at 09:04 )

Desi spun ca sunt echipa suporterilor , o echipa curata , plecata de jos de la 0 , pe toate site-urile lor (inainte de derby-ul cu UTA ) gasesti imagini si articole cu Poli din anii 90 (cea falimentata de Zambon ) sau 2002 (cea preluata apoi de Iancu ).O istorie pe care si-o insusesc ,nemeritat , dar in acelasi timp declarativ ,sustin ca sunt o echipa curata, plecata de la 0 ,din liga a patra ,o echipa a suporterilor .

Nu poti sa fi in acelasi timp o echipa plecata la drum in 1921 (cum sustin ei ), dar si echipa suporterilor plecata de la 0 , din liga a 4 a .
E un non sens cu care nu poti sa pacalesti prea multa lume .

INO a spus: (octombrie 18th, 2017 at 12:20 )

TRU! SAM, ESTI CEL MAI TARE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Fetele de la Poli, de la 2-0 la 0-1 contra campioanei în doar două săptămâni

Prim-divizionara feminină Politehnica, liderul incontestabil al campionatului a „reuşit” duminică cel mai slab meci, chiar într-o partidă cu miză, contra campioanei, U Olimpia Cluj. Dacă în urmă cu doar două săptămâni, alb-violetele se impuneau în ultima etapă a sezonului regular, 2-0, iată cu astăzi el au pierdut, 0-1, acasă, după o evoluţie foarte palidă. Cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fetele de la Poli, de la 2-0 la 0-1 contra campioanei în doar două săptămâni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Prim-divizionara feminină Politehnica, liderul incontestabil al campionatului a „reuşit” duminică cel mai slab meci, chiar într-o partidă cu miză, contra campioanei, U Olimpia Cluj. Dacă în urmă cu doar două săptămâni, alb-violetele se impuneau în ultima etapă a sezonului regular, 2-0, iată cu astăzi el au pierdut, 0-1, acasă, după o evoluţie foarte palidă. Cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fetele de la Poli, de la 2-0 la 0-1 contra campioanei în doar două săptămâni
Consiliul Județean Timiș dorește să preia un nou drum pentru a-l moderniza și a-l aduce la standarde moderne. Șoseaua va fi clasificată ca și drum județean și va ajuta la scurtarea traseului dintre Coșteiu și Boldur, prin Jabăr. Șoseaua se apreciază că va avea lungimea de aproximativ șapte kilometri și cuprinde mai multe bucăți de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș preia un nou drum pentru a-l moderniza
Joi, 21 martie 2024, de la ora 19, la Muzeul Apei din Timișoara (Calea Urseni, nr. 26), asociația Euro CulturArt și Fundația Aquatim prezintă Noaptea de Poezie, în cadrul programului omonim ce se desfășoară în 10 spații culturale exponențiale din 7 orașe din România. Poeții Șerban Foarță, Daniela Rațiu, Marcel Tolcea și Costel Stancu, alături de muzicienii Ilie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Joi, la Muzeul Apei Timișoara e Noaptea de Poezie
Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Din 15 martie, în cinematografele din România rulează comedia românească ”2020”. Pentru a marca premiera timișoreană, regizorul Bobby Bărbăcioru, care alături de casa de producție Vent D’Est, aduce la viață un lungmetraj exuberant, inspirat din scurtmetrajul „Remisivir” (premiat – Remi Gold la World-Fest Houston), se va afla la Timișoara, la Iulius Mall, duminică de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa „2020”, o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, vine duminică la Timișoara pentru premiera filmului
Top