Arhiva pentru eticheta: a murit

campeanu

A murit Radu Campeanu, primul presedinte al PNL dupa 1989

A murit Radu Campeanu, primul presedinte al PNL dupa 1989

Radu Câmpeanu, primul președinte al PNL după Revoluția din 1989, a încetat din viață miercuri. În vârstă de 94 de ani, Câmpeanu era președinte de onoare al liberalilor. Anunțul decesului a fost făcut de PNL, printr-un mesaj pe Facebook.

grigore trif

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Președintele PRM Timiș, Grigore Trif, cel căruia, în tinerețe, i se spunea „Țuțu Complex”, s-a stins din viață la 57 de ani. Candidat, în 2012, la Primăria Timișoara, Trif a plecat din PRM în toamna aceluiași an, apoi s-a ținut departe de activitatea politică. El suferea de o boală gravă, iar organismul i-a cedat.

rainea

A murit Nicolae Rainea!

Nicolae Rainea, considerat cel mai bun arbitru român din toate timpurile, după ce a participat la nu mai puțin de trei campionate mondiale de fotbal, a încetat din viață miercuri, la 81 de ani. Anunțul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal (FRF).

oscar

La revedere, Oscar Berger!

UPDATE: Ceremonia funerară va avea loc duminică, la ora 12, la Capela nr. 2 din cimitirul din Calea Șagului. Oscar Berger, unul dintre ultimii mari boemi ai Timișoarei, a murit vineri dimineață. Regizor și ziarist, un personaj pe care, odată ce l-ai cunoscut, n-aveai cum să-l uiți, el s-a luptat, în ultimii ani, cu o boală cruntă și, obosit, a plecat să se odihnească un pic.

Top