Arhiva pentru eticheta: blat

A fost blat la Poli – Urziceni in 2009? Gabi Balint spune ca da

A fost blat la Poli – Urziceni in 2009? Gabi Balint spune ca da

Una dintre marile enigme ale erei Iancu la Poli Timișoara a fost titlul pierdut în 2009 în fața Unirii Urziceni. S-a speculat mult pe marginea acelui campionat, inclusiv faptul că meciul direct cu ialomițenii ar fi fost blat. Antrenorul de la acea vreme al lui Poli, Gabi Balint, adâncește misterul.

Blat al antrenorului de la FC Caransebes, dezvaluit de un jucator al lui Poli!

Nu de puține ori au planat suspiciuni legate de blaturi în unele jocuri din eșalonul secund. Mafia pariurilor din fotbalul românesc trăiește un nou episod, relatat cu lux de amănunte de Mădălin Livan, un fotbalist de 19 ani aflat sub contract cu Poli Timișoara și împrumutat la FC Caransebeș, echipă din Liga a II-a.

Unde duce dusmania din fotbalul timisorean: delirul blatului cu Botosaniul

Despre meciul ACS Poli – FC Botoșani s-a spus că a fost unul aranjat pe relația dintre Primăria Timișoara și unul din sponsorii moldavi. Meciul s-a terminat 1-0 în favoarea echipei alb-violete și îmi și închipui ce zâmbete cu subînțeles au început să schițeze cei care nu suportă această investiție municipal-județeană în fotbalul local.

FC Timisoara, un armistitiu in fotbalul timisorean

Dacă aș fi „vulpe” polistă, supărată că nu mai ajunge la „strugurii” primei divizii fotbalistice, aș calcula imediat și aș opina că din această retrogradare fotbalul timișorean ar putea avea de câștigat. Aș spune că reconstrucția ar fi mult mai sănătoasă cu o omogenizare în liga a 2-a, de unde o primă clasată ar putea promova mult mai lejer decât s-ar salva de la retrogradare la anul o prim-divizionară, când din liga I vor pica ultimele șase echipe.

Meci de care depinde soarta lui ACS Poli, scos de la casele de pariuri

Șansele lui ACS Poli de menținere în prima ligă depind de o victorie obligatorie pe teren propriu cu Concordia Chiajna, coroborată și de rezultatele din alte două meciuri. Poli are nevoie ca Viitorul Constanța să nu câștige în partida pe care o susține pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamț sau ca meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Brașov să nu se termine la egalitate.

Funeriu vede blat intre PDL si PNL, Coifan spune ca are scenarita

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, susține că PNL şi PDL au făcut blat la alegerile de pe Colegiul III Timișoara. Candidatul PMP spune că PDL a pus intenționat pe liste un candidat fără experienţă. Liberalul Viorel Coifan îi transmite lui Funeriu că suferă de „scenarită” și că mai bine ar vorbi despre bacalaureat.

Pandurii – Poli, „blatul” din mintea unora

Un călugăr-filozof care a trăit la începutul secolului al XIV-lea, William Ockham, formula un principiu foarte cunoscut și aplicat chiar și în zilele de astăzi. Potrivit acestui principiu, denumit „briciul lui Ockham” (sau „lama lui Ockham”), explicația cea mai simplă pentru un fenomen este și cea mai bună. Altfel formulat, „nu ar trebui să facem presupuneri, dacă nu avem dovezi în aces sens”. Ce are această introducere cu un meci de fotbal?

O fi auzit Monica Macovei de Dorin Candea? Ca pe Popoviciu il stie de la televizor

La câteva zile după ce Monica Macovei a făcut publice criteriile de integritate pe care trebuie să le îndeplinească aspiranții Alianței România Dreaptă la fotoliile de parlamentar, PDL Timiș și-a anunțat candidații pentru alegerile din luna decembrie. Criteriile sunt deja cunoscute, dar amintesc câteva dintre ele.

Blat cat casa intre Sarbu si Blaga

Totul pentru lideri, mai puțin pentru partid. Așa poate suna sloganul campaniei electorale care va avea loc în Timiș și unde două personaje trebuie neapărat să iasă senatori. E vorba de președintele PDL, Vasile Blaga, și tata-socru Ilie Sârbu. Anunțarea candidaților PDL vine să confirme speculațiile privind blatul dintre cei doi lideri.

Costica Radulescu si jucatorii au refuzat cate 10.000 de dolari de la Jesus Gil

Jesus Gil, celebrul conducător al lui Atletico Madrid, a încercat să „rezolve” jocul dintre Atletico şi Poli Timişoara, oferind 10.000 de dolari pentru fiecare titular. Se întâmpla pe 3 octombrie 1990, iar propunerea venea după ce Poli s-a impus în meciul tur ce a contat pentru turul I al Cupei UEFA. Aceeaşi sumă urmau să o încaseze şi antrenorii lui Poli, dar şi conducerea clubului.

Tavi Foale, singurul antrenor roman care a facut puscarie pentru „blat”

În urmă cu 26 de ani, un timişorean prin adopţie avea să devină caz unic în fotbalul românesc. Octavian Foale, născut la Reşiţa, antrenor la Centrul de Copii şi Juniori ai Politehnicii Timişoara, a făcut cunoştinţă cu temniţa comunistă, după ce a fost acuzat de tentativă de blat de către oficialităţile din acea perioadă.

Top