Arhiva pentru eticheta: blog

Jurnalul unui urbanist timisorean: Radu Radoslav isi lanseaza cartea-blog

Jurnalul unui urbanist timisorean: Radu Radoslav isi lanseaza cartea-blog

Întâi a fost un comentariu pe Facebook. Apoi, un blog. Acum e un volum în toată regula, scris de unul dintre cei mai buni arhitecți ai Timișoarei. Radu Radoslav devine acum autor de carte, pe care o va lansa miercuri, 19 aprilie, la cel mai pitoresc spațiu cultural din Piața Unirii, Librăria La Două Bufnițe.

Un deputat UNPR recunoaste: Suntem corupti, veniti sa ne dati jos!

A revenit în spațiul virtual și cere poporului să protesteze chiar și… împotriva lui, în fața parlamentului! Deputatul UNPR de Timiș Ion Răducanu și-a reactivat blogul, după o lungă perioadă de hibernare. Între timp, el și-a dat seama că în România domnește corupția generalizată, iar renașterea țării poate veni numai din stradă!

„Plagiatorii” lui Robu se pot apropia de sireturile primarului?

La ce e bună o direcție de comunicare cu câteva zeci de angajați, așa cum are Primăria Timișoara? La tot felul de lucruri: de la furnizat reporteri amatori pentru televiziunea Facebook, până la… a copia textele altora, pe care să le trimită ulterior drept comunicate oficiale și să le și posteze pe rețelele de socializare!

pasaj michelangelo

Graffiti pentru Michelangelo! Album virtual pentru urmatorii cinci ani

La două zile de la inaugurarea pasajului Michelangelo, pereții acestuia sunt încă perfect curați. Cât timp vor rămâne astfel nu se știe, dar, dacă vedeți un graffiti în zonă, fotografiați-l și… puneți-l pe Internet! A apărut deja un blog dedicat exclusiv viitoarelor desene din pasaj. Oficial, grafferii trebuie să stea departe în următorii cinci ani.

Top