Arhiva pentru eticheta: carne de miel

Cu ce nu se asociază niciodată carnea de miel

Cu ce nu se asociază niciodată carnea de miel

Carnea de miel consumată alături de legume este chiar benefică organismului datorită conţinutului de fier şi zinc. Nu trebuie însă asociată cu pâine, paste sau alcool. Preparatele din miel stropite cu băutură „garantează” declanşarea unei pancreatite acute. Deserturile tradiţionale trebuie consumate la distanţe mari de timp faţă de carnea de miel. „Carnea trebuie combinată cu

Controale la vanzatorii de miei. In Timisoara exista un singur centru autorizat

Se apropie Paștele, așa că în piețe vor apărea, cât de curând, carnea de miel și alte produse de sezon. Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face controale, pentru ca timișenii să nu ajungă la spital. Momentan, există un singur centru autorizat de sacrificare a mieilor în Timișoara.

Top