Arhiva pentru eticheta: carturesti mercy

marius aldea web

Ce mai faci, scriitorule?, la Carturesti Mercy, cu Marius Aldea

Ce mai faci, scriitorule?, la Carturesti Mercy, cu Marius Aldea

Prima zi de joi din luna mai sună a… poezie. Cel puțin la Cărturești Mercy, unde are loc o nouă întâlnire din seria „Ce mai faci, scriitorule?”, moderată de Bogdan Munteanu și al cărei invitat este poetul Marius Aldea.

almanya_poster

„Kinomatograf” continua cu „Almanya”

Centrul Cultural German Timişoara continuă seria „Kinomatograf”, cu filmul „Almanya – Willkommen in Deutschland”, în regia lui Yasemin Samdereli. Aceasta este o contribuție minunată privind dezbaterea actuală a integrării imigranţilor în Germania, implementată de două femei tinere care au îndrăznit să aducă propriile lor experiențe în această poveste.

kino

Kinomatograf, din nou la Carturesti Mercy

Centrul Cultural German Timişoara continuă seria Kinomatograf cu filmul „Ganz nah bei dir!“, în regia lui Almut Getto. Phillip (Bastian Trost), eroul excentric din film, îşi împarte viața cu o broască țestoasă și cu psihiatrul său – până la întâlnirea cu muziciana oarbă Lina (Katharina Schüttler). Această comedie, care a câştigat Premiul Publicului la Festivalul

astra film program

Astra Film On Tour, la Carturesti Mercy

Astra Film Festival, singurul festival din România specializat pe filmul documentar de autor, ajunge la Timișoara. În săptămâna 4-9 martie, la Cărtureşti Mercy, sunt filme documentare unul şi unul. Astra Film On Tour-Best of este un proiect care a a prins contur ca urmare a solicitărilor venite din partea unor asociaţii şi grupuri de studenţi de a vedea filmele documentare premiate la Astra Film în oraşele lor.

Top