Arhiva pentru eticheta: cautare

Caine tarat cu masina si lasat sa moara in Giroc. Se cauta bestia care l-a torturat / FOTO

Caine tarat cu masina si lasat sa moara in Giroc. Se cauta bestia care l-a torturat / FOTO

Se caută un monstru! Și-a făcut de cap marți seară, în comuna Giroc, unde a târât cu mașina un câine, pe care l-a lăsat apoi legat cu lanțul de stâlp. Cei care au salvat animalul cer ajutor, pentru ca bestia cu „jeep” alb să plătească pentru ce a făcut.

Poli cauta cu disperare portar cu experienta. Pista Pecanha a cazut

Oficialii lui Poli Timişoara fac tot posibilul pentru transferul unui portar cu experienţă. O variantă pentru acoperirea postului a fost brazilianul Peterson Pecanha, jucător cu care s-a negociat, dar fotbalistul a ales să-şi prelungească înţelegerea cu Petrolul Bucureşti, chiar dacă prahovenii sunt în insolvenţă.

Exercitiu: Copil rapit, cautat cu parapanta in zona Sag / FOTO

Mai multe echipaje de la poliţie, pompieri şi SALVO şi motoparapantişti au căutat, sâmbătă seara, un copil de 11 ani care a fost răpit. Acţiunea a făcut parte dintr-o simulare în cazul unei situaţii de criză. Scopul a fost acela de a evalua deopotrivă reacția simplilor cetățeni, a autorităților și a voluntarilor.

Trend: fericirea conjugala include si o amanta

„Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” e doar finalul unei povești de adormit copiii. În societatea contemporană, fericirea pare că vine la pachet cu amantul, sau amanta, după caz. Unul dintre cele mai tari tabuuri urbane ale românilor face apel la extinderea vieții familistului convins în brațele amantei.

„Vidu” Draganescu, un alt candidat-surpriza al PD-L la primarie?

Că PD-L nu are nici acum candidat la Primăria Timişoarei, chit că este „forţa politică conducătoare din ţara noastră” se ştie. Chiar dacă „Brandul” de la CJT, totodată şeful organizaţiei PD-L Timiş, a anunţat că, în ianuarie, acest candidat va fi ţintuit în cuie. Sau piroane, naiba ştie!

Top