Arhiva pentru eticheta: cersetori

Politistii locali si-au amintit de Piata 700: au ridicat cersetori si vanzatori de… iedera!

Două săptămâni de patrulare intensivă în Piața 700, aproape 90 de amenzi și mai mulți cerșetori ridicați de pe stradă. Cu asta se laudă reprezentanții Poliției Locale, care susțin că au decis intensificarea acțiunilor de control, după ce au primit numeroase sesizări din partea timișorenilor.

Biciclistii, betivii si cersetorii, vanati de politistii locali in Piata Operei

Peste 600 de amenzi au dat, în ultimele luni, polițiștii locali, în Piața Operei. Au fost arși la buzunare bicicliști care nu respectă interdicția de circulație, persoane surprinse în stare de ebrietate, dar și diverși vânzători ambulanți. De asemenea, au fost ridicați peste 120 de cerșetori.

Politia Locala face inventarul la cersetori si roaga timisorenii sa nu le mai dea bani

Faptul că, odată cu venirea verii, a crescut numărul cerșetorilor de pe străzile Timișoarei este confirmat și de Poliția Locală. Agenții au constatat că, în prima jumătate a anului, sunt cu 30% mai multe persoane fără adăpost. Totul rămâne însă în stadiul de… constatare, pentru că soluții pentru a scăpa de cerșetori nu prea sunt.

Primaria nu da bani cersetorilor in intersectii. Ii cheama la casierie

Vigilentă cum o ştim, noua poliţie locală, vechea comunitară, anticii gardieni publici, somează fără milă pe cei care nu-şi curăţă zăpada din faţa casei, a sediului firmei, ce-o mai fi, mică întreprindere, uzină etc. De regulă cu somaţia rămânem, că până ajung ei din nou cu rondul pe la contribuabilul avertizat s-a topit zăpada şi-a plecat demult ambulanţa cu bătrâna care şi-a rupt piciorul.

Top