Arhiva pentru eticheta: chioscuri

Program modificat la chioscurile de bilete ale fostei RATT

Program modificat la chioscurile de bilete ale fostei RATT

În perioada sărbătorilor, punctele de lucru al Societății de Transport Public Local Timișoara, fosta RATT, vor avea un program speciale. De asemenea, din luna ianuarie, în cazul unora dintre ele, va fi modificat orarul.

Cozile la gratuitati pe RATT se lasa inca asteptate

Timişorenii nu s-au înghesuit în prima zi să-și ia carduri pentru a circula gratis cu mijloacele de transport în comun. Vânzătorii de la chioșcurile RATT se așteaptă totuși la cozi spre după-amiază, când oamenii ies de la serviciu. Gratuitatea pe tramvaie, autobuze și troleibuze este în vigoare până pe 15 ianuarie 2014.

Rulotele si chioscurile l-au dat peste cap pe Petrica Folica

Petrică Folică, cel mai nou consilier local PP-DD, devenit celebru după ce a împiedicat vânzarea sediului PSD pe o sumă infimă, a cam încurcat borcanele. El susține că este autorul moral al retragerii unui proiect de pe ordinea de zi a ultimului plen, după ce a reușit să-l convingă pe primarul Nicolae Robu că o astfel de idee nu face bine la imaginea Timișoarei.

Program de vacanta la RATT

Dacă aveți de circulat cu mijloacele de transport în comun, cumpărați-vă din timp bilete. Chioșcurile RATT vor avea program scurt, iar în unele zile vor fi închise. În plus, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor merge în regim de vacanță.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com