Arhiva pentru eticheta: clasa 0

Peste 3.000 de copii, inscrisi in clasa zero in Timis. Colegiul Banatean si scoala din Dumbravita, in top

Peste 3.000 de copii, inscrisi in clasa zero in Timis. Colegiul Banatean si scoala din Dumbravita, in top

Au fost înscriși deja peste 3.000 de copii în clasa pregătitoare, în Timiș, deși a trecut abia o săptămână de când s-a dat startul depunerii cererilor. Mai mult, unele școli au depășit deja numărul de locuri pentru anul 2018/2019.

S-au terminat inscrierile in clasa zero: Generala 30 detine recordul, cu 11 clase!

Nebunia înscrierilor în clasa zero a luat sfârșit. Părinții au avut timp până vineri să-și înscrie copiii în anul școlar 2016/2017. Mai multe școli din județ au avut nevoie de clase suplimentare pentru a face față cererii. Cele mai multe clase au fost adăugate la Școala Generală nr. 30 și la Liceul „Moisil”.

Start la inscrieri in clasa 0! La o scoala din Timisoara s-a stat la coada cu noaptea in cap

Părinții ai căror copii vor merge la școală din toamnă s-au grăbit să-i înscrie pe micuți în clasa pregătitoare. Chiar dacă mai au la dispoziție trei săptămâni, unii părinți nu au stat pe gânduri și s-au prezentat la școli chiar înainte de începerea programului de lucru.

ISJ Timis, avertisment pentru educatoare: Nu mai recomandati invatatoare parintilor!

Moda educatoarelor ce recomandă învățătoare pentru părinții ai căror copii urmează să fie înscriși în învățământul primar ar putea să devină istorie. Cel puțin asta speră reprezentanții ISJ Timiș, asta după ce, an de an, au existat probleme din acest motiv.

Top