Arhiva pentru eticheta: clienti

Romanii cu credite in franci elvetieni se aduna pe Facebook

Romanii cu credite in franci elvetieni se aduna pe Facebook

Peste 6.000 de oameni au intrat deja în Grupul Clienţilor cu Credite în CHF, înfiinţat pe Facebook în 15 ianuarie. Oamenii vor o soluţie legislativă care să permită conversia creditelor la un curs mai puţin împovărător. Cursul CHF anunțat, luni, de BNR, a ajuns la 4,42 lei, în creștere față de vineri.

ONG pentru lupta cu Enel si alti furnizori de utilitati, propus de deputatul Catalin Tiuch

Exasperat de felul în care toți marii furnizori de utilități își tratează clienții, deputatul Cătălin Tiuch vrea să-i ajute pe timișeni să se organizeze în „lupta” împotriva celor care doar promit servicii de calitate. Asta, după ce toate interpelările sale din parlament au dat rezultate doar pe perioade foarte scurte de timp.

Santierul din Cetate a facut loc in cafenele / FOTO

S-au dus vremurile când abia găseai un loc să bei o cafea cu un prieten în Piața Unirii. Pentru că pe multe străduțe trotuarele au fost înlocuite cu scânduri, iar accesul mașinilor este interzis, timișorenii încep să evite pe cât pot zona Cetate. Atât ei, cât și angajații cafenelelor par să fi înțeles însă că lucrările de reabilitare sunt necesare, așa că se adaptează situației.

Top