Arhiva pentru eticheta: codrut nicorici

warriors timisoara

Micutii razboinici timisoreni au cucerit teritorii noi

Micutii razboinici timisoreni au cucerit teritorii noi

3 din 3! După ce au câştigat etapele de la Timişoara şi Baia Mare, micuţii sportivi de la CS Warriors Timişoara au „recidivat” în stil de mare campioni şi la Sibiu, în etapa a III-a a Campionatului de rugby, zona Transilvania, pentru grupele de vârstă sub 10 şi sub 12 ani.

warriors timisoara

Micutii razboinici timisoreni merg la Sibiu pentru a-si apara locul I

Stadionul Municipal din Sibiu va găzdui sâmbătă, 19 noiembrie, etapa a III-a a Campionatului Regional de Mini Rugby Transilvania. Meciurile vor incepe la orele 12 la categoriile de vârstă U10 și U12. Sunt 10 echipe participante, în jur de 160 de copii urmând să joace minirugby. Competiția este dotată cu „Trofeul Șoimii”.

14699732_1206357172772493_584261870_n

Memorialul Cristi Breb: in numele rugby-ului si al prieteniei

Sâmbătă dimineață a avut loc ediția cu numărul 14 a unei competiţii care strânge de la an la an mai mulţi oameni şi care a devenit internaţională prin participarea prietenilor de la Kecskemet. Au trecut 15 ani de când Cristi Breb părăsea prematur această lume. De atunci, în fiecare toamnă prietenii îl cinstesc prin… rugby!

Cristi Breb, rugbistul despre care nu se vorbeste la trecut / FOTO

Acum zece ani, sportul timişorean îl pierdea pe Cristi Breb, un tânăr rugbist pentru care viitorul trebuia să se arate doar bine. Nu împlinise 25 de ani când o boală cumplită i-a curmat destinul. Au rămas în urmă selecţiile la reprezentativele de juniori şi tineret, dar şi amintirea unui veritabil gentleman, care nu a fost uitat de prietenii săi.

Top