Arhiva pentru eticheta: colectie

Comisia de la Muzeul National de Arta a ajuns la Timisoara. Trebuie sa dezlege misterul Baba

Comisia de la Muzeul National de Arta a ajuns la Timisoara. Trebuie sa dezlege misterul Baba

O comisie de la Muzeul Național de Artă al României (MNAR) a ajuns marți la Timișoara, pentru a dezlega problema legată de cele 27 de tablouri semnate Corneliu Baba și împrumutate către Muzeul de Artă. Patru dintre acestea au declarate, de conducerea MNAR, „neidentificate, deoarece sunt depozitate în arhiva de artă plastică a muzeului, aflată în acest moment sub sigiliu”.

Galerie de arta la Judetean: dr. Horia Vermesan si-a donat o parte din colectie / FOTO

A lucrat timp de 40 de ani la Spitalul Județean Timișoara, unde și-a lăsat o parte din suflet, iar acum a făcut o donație de… suflet. Medicul Horia Vermeșan a lăsat Clinicii 1 Ortopedie, pe care a și condus-o timp de mai multă vreme, o adevărată colecție de artă.

Pantofii de vis ai dansatorilor de tango devin realitate la Cafe Klapka / FOTO

Dansează tango și, nu o dată, și-au visat pantofii pe care ar vrea să-i poarte. Un creator timișorean le-a oferit ocazia să-și transpună visele în culori și, apoi, le-a făcut pantofii doriți. Așa s-a născut colecția unicat „Paint Your Passion”, care va putea fi văzută în premieră sâmbătă seară.

Adrian Haiduc lanseaza o colectie din „1001 nopti”, cu un iepuras Playboy / VIDEO

Aflat în America, pentru a-și continua studiile în gemologie, designerul Adrian Haiduc nu poate sta departe de România. El va lansa, la mijlocul lunii septembrie, o nouă colecție de bijuterii, de această dată cu accente orientale. Un iepuras Playboy are rolul principal în clipul de prezentare.

Poveste de iarna, la Zai / FOTO

Designerul vestimentar Carmen Popa și-a lansat ultima colecție de paltoane chiar în ajun de Moş Nicolae. Evenimentul, denumit “Poveste de iarnă” și desfășurat în cafeneaua Zai, le-a făcut pe doamnele și domnișoarele din public să-şi dorească un astfel de cadou, deopotrivă frumos și util.

Show by Diana Bobar

Creatoarea de modă Diana Bobar şi-a prezentat, sâmbătă, cea mai recentă colecţie într-un cadru special, în aer liber. Nonconformistul designer a ales pontonul de la Văliug pentru o nouă demonstraţie de culoare.

Top