Arhiva pentru eticheta: cristescu

Fratii Cristescu se extind! Cladire noua si parcare subterana, la Hotel Timisoara

Fratii Cristescu se extind! Cladire noua si parcare subterana, la Hotel Timisoara

Frații Cristescu au planuri mari: vor să desființeze parcarea din fața Hotelului Timișoara și să construiască încă un corp de clădire, care ar urma să aibă o parcare subterană cu două niveluri. Anunțul privind PUZ-ul referitor la această investiție a apărut, luni, pe site-ul primăriei.

In fine, Robu arata ca are „cojones”

Mult mai târziu decât era normal, primarul Nicolae Robu a ieșit în fine în public, anunțând că nu mai poate lucra cu viceprimarul PSD Traian Stoia. (Asupra modalității cel puțin discutabile în care a făcut acest demers o să revin mai jos.) Încă din momentul numirii lui Stoia, se cam știa care este scopul vizitei sale prin Primăria Timișoara. Era vorba de un transfer în interes de serviciu.

Sandu Chirila le-a dat peste bot fratilor Cristescu

În fine, celebrii frați Cristescu și-au găsit, se pare, nașul și în Primăria Timișoara, povestesc surse de-ale noastre. Nu de alta, dar de ceva timp ei considerau instituția de pe CD Loga nr. 1 un punct de lucru al Bega Grup. Cel care i-a coborât puțin cu picioarele pe pământ este Alexandru Chirilă, consilier al primarului Nicolae Robu.

Grindeanu pleaca la Bucuresti, pe cine pun Cristestii viceprimar?

Aproape sigur, viceprimarul PSD Sorin Grindeanu va candida, în toamnă, pentru un fotoliu de parlamentar pe listele USL. Indiscutabil, cu mari șanse de reușită. Într-un fel, el a recunoscut acest lucru, însă problema care se pune este cea a înlocuitorului său în scaunul de la primărie.

Top