Arhiva pentru eticheta: documente

Falsuri si documente sustrase, in cazul OUG 13! DNA a trimis dosarul catre Parchetul ICCJ

Falsuri si documente sustrase, in cazul OUG 13! DNA a trimis dosarul catre Parchetul ICCJ

DNA a clasat dosarul privind OUG 13, însă un alt dosar pentru favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri și fals intelectual a fost declinat și disjuns către Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Procurorii susțin că au existat documente sustrase și vorbesc despre „plăsmuirea” altor acte.

Nota interna la PMT, ca sa nu se mai blocheze functionarii cand li se cer documente

Note interne către subalterni, ca să nu facă prostii – aceasta pare metoda preferată de atenționare a primarului Nicolae Robu. Ultima dintre ele se referă la modalitatea în care pot fi scoase din instituție,diverse documente. Conform edilului, funcționarii erau… derutați când li se cereau acte de către terțe persoane și nu știau cum să procedeze!

Umbra lui Marian Iancu a ajuns si la CJ: DNA a cerut documente legate de Poli

Procurorii DNA verifică documentele legate de finanțarea clubului Poli și la Consiliul Județean Timiș, nu doar la primărie. Solicitarea de acte a fost făcută însă mai discret decât pe Bd. Loga 1, unde s-a lăsat cu o descindere. La CJ a fost lăsată doar o adresă, fără „spectacol”.

Nicio masa in oras, fara acte scoase pe sest din primarie?!

Mult prea ocupat cu bunul mers al orașului, viceprimarul Traian Stoia nu poate renunța la muncă nici măcar în timp ce mănâncă! În aceste condiții, ce importanță mai are că face, între timp, și ceva ilegal? Surse din Primăria Timişoara susţin că el scoate aproape zilnic documente confidenţiale din instituție.

Top