Arhiva pentru eticheta: donare

Peste 120 de studenti si profesori de la Politehnica au donat sange

Peste 120 de studenti si profesori de la Politehnica au donat sange

Peste 120 de studenţi şi profesori au donat sânge în cadrul campaniei „O picătură pentru viaţă”, organizată, în perioada 13-17 noiembrie, de Universitatea Politehnica Timişoara, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină.

Timisorenii doneaza sange in cadrul caravanei „O sansa pentru viata”

Zeci de persoane s-au adunat încă de la primele ore ale dimineţii de luni să doneze sânge la Centrul Mobil amplasat la intrarea în mall-ul din Timişoara. Unii dintre ei ştiau deja de unitatea mobilă, alţii erau în trecere şi s-au gândit să facă şi ei o faptă bună. Donarea s-a făcut benevol, asta însemnând că aceia care au venit pentru recoltare nu au primit în schimb bonuri valorice.

Sange alb-violet pentru zambetul copiilor nevoiasi din Timis

Suporterii polişti surprind din nou şi, în acest an, se vor mobiliza pentru a le trimite pachete de sărbători copiilor nevoiaşi şi familiilor acestora. Astfel, în perioada 9-15 decembrie, va fi organizată o acţiune în cadrul căreia suporterii Politehnicii Timişoara, liderul Ligii a IV-a Timiş, vor dona sânge, iar bonurile obţinute vor fi folosite la achiziţionarea de alimente pentru familiile nevoiaşe şi copiii acestora.

Donare de sange, marca PC

Tinerii din cadrul Partidului Conservator Timiş se adună, luni dimineaţă, la centrul de recoltare a sângelui din Timişoara. Zeci de viitori politicieni şi-au anunţat intenţia de a face un gest frumos în cadrul unei campanii naţionale de donare de sânge organizată de PC.

Ca inainte de sarbatori: timisorenii se inghesuie sa doneze sange

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, numărul donatorilor de sânge aproape că s-a dublat. Asta în condiţiile în care, vara, Centrul de Transfuzii Timişoara ajunge chiar şi în situaţia de a apela la alte unităţi medicale din regiune pentru a asigura necesarul de sânge. În această perioadă, numărul donatorilor care vin pe zi poate atinge

Andrei Zagrean ajuta la salvarea unei vieti

Andrei Zăgrean, atacantul Politehnicii Timişoara, cere ajutor pentru salvarea vieţii unui bebeluş. Fotbalistul de la Poli a postat, luni, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care atrage atenţia că un bebeluş rămas fără mamă are nevoie urgentă de sânge B3, negativ.

Top