Arhiva pentru eticheta: eugen sasu

De ce mancam legume turcesti din supermarket? Cand mai bine bem de banii aia

Pline pieţele agroalimentare ale României de patrioţi analişti economici care trag o concluzie năprasnică ieşind de la raionul de legume-fructe. „Unde e România de altădată? Ce agricultură am avut noi pe vremea lui Ceauşescu? Ţară bogată, dar vrea Occidentul să ne transforme în piaţă de desfacere pentru afacerile lor!”

3.000 de membri PSD Timis au disparut cu nerusinare

Lui Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, cred că-i este tare greu să se abţină să-l mai suspende o dată pe liderul de la municipiu, viceprimarul Sorin Grindeanu. În februarie, când i-a mai tras covorul de sub delicatele picioare, Titu Bojin a explicat, cu câtă sinceritate putea dumnealui, că motivul sancţionării junelui socialist este pierderea a circa 3.500 de membri.

Fantasmagorie sau manipulare cu mana?

Un stimabil navigator se întreba, zilele trecute, de ce debanat.ro consideră fantasmagoric sondajul de opinie prezentat de PDL Timiş. Chiar aşa, de ce fantasmagoric şi nu ireal, fantezist, aiuristic etc? Dincolo de detaliile tehnice (…) e la mintea cocoşului că sondajele serioase comandate de formaţiunile politice rămân serioase doar dacă sunt folosite ca bază de lucru pentru echipele de marketing politic de pe lângă partidul care comandă lucrarea.

In sabii ne taiem, in ciorapi sa ne mirosim sau in tramvai sa ne-nghesuim?

Categoric, prof. univ. dr. Dan V. Poenaru, prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, şeful Clinicii II de Ortopedie, preşedintele Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi fost prefect, ex-preşedinte al PSD Timiş, membru M.L.N.R. rit scoţian antic şi acceptat, nu este un băiat prost.

Scufita Rosie, ce-ai in cosulet? – Pomeni electorale, lupule!

Dacă arunci o scurtă privire pe schiţa proiectului de lege pe care Victor Ponta vrea să-l propună Parlamentului pentru viitoarea tură de scrutinuri locale şi naţionale, din 2012, ai fi tentat să zici că liderul PSD îşi taie craca de sub picioare, cerând penalizarea mai aspră a acordării de pomeni electorale.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com