Arhiva pentru eticheta: factura

Facturile Aquatim se pot plati din nou online pe site

Facturile Aquatim se pot plati din nou online pe site

Pe site-ul Aquatim este disponibilă o platformă nouă pentru plata online a facturii de apă. Mai complexă decât cea anterioară, aceasta le oferă clienților mai multe funcționalități de gestionare a facturilor și plăților și urmărire a consumurilor de apă.

Sa radem cu/de oamenii lui Felix din Timis

Poate unii nu știu (nu că ar fi foarte important) că există în România un Partid Conservator. Un partid gen balama, fără doctrină, program, principii și alte fițe de acest gen, singurul plan fiind de-a guverna tot timpul. Nu contează cu cine, „soluție imorală” te numești. De fapt, simbolul partidului este o balanță, în care probabil se regăsesc un ciolan pe un taler, cașcaval pe celălalt. Și dacă tot e partid, normal că PC are și filiale în teritoriu, inclusiv în Timiș.

Facturile de la Aquatim se pot plati si la BCR

Facturile de apă rece emise de Aquatim pot fi achitate, de acum înainte, și la ghișeele și bancomatele Băncii Comerciale Române. Contul curent deschis la sucursala BCR Timișoara pentru plata prin ordin de plată sau prin ATM, este RO65RNCB02490675294600001. Pentru plata în numerar la casieriile BCR, efectuate pe bază de factură prin citirea codului de

Top