Arhiva pentru eticheta: facturi

ploaie torentiala

Aquatim promite: desi la Timisoara a plouat de-a rupt, facturile la apa nu vor creste

Aquatim promite: desi la Timisoara a plouat de-a rupt, facturile la apa nu vor creste

La Timișoara a plouat, pe 2 august, cu peste 65 l / mp, timp de mai multe ore. Aquatim anunță că, deși pompele și stația de epurare au lucrat într-un ritm infernal, acest lucru nu se va simți în facturile clienților, care nu vor crește deloc.

piata libertatii6

Peste 1,1 milioane de euro, gaura in bugetul pe 2016, pentru lucrarile din Cetate

Lucrările în Cetate sunt gata în mare parte, constructorul a emis facturi, însă primăria nu le-a plătit până la 31 decembrie 2015, astfel încât să le deconteze ulterior din fonduri europene. În aceste condiții, consilierii locali trebuie să fie de acord cu achitarea, din bugetul local pe 2016, a unei sume de peste 1,1 milioane de euro!

colterm1

Dai un ban, dar scapi de facturi mari la incalzire! 100 de apartamente din Timisoara au contoare individuale

Exact 101 abonați ai Colterm plătesc, în prezent, facturi mai mici decât restul timișorenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. Asta, pentru că apartamentele lor au fost contorizate individual. Fiecare proprietar a plătit însă în jur de 1.000 de euro pentru a nu mai depinde de vecini.

colterm

Colterm a deschis robinetul la caldura, dar da si solutii pentru facturi mici

Colterm a dat drumul la căldură, iar timișorenii cărora li se pare prea frig în apartamente trebuie să aibă o discuție cu administratorul sau președintele de bloc. E recomandarea celor de la societatea de termoficare, care au explică de ce au pornit „soba”, deși e abia început de octombrie, și le spun ce să facă abonaților, dacă nu vor să plătească deja căldura.

ciocan

Clauzele penale stipulate in facturile fiscale pot fi invalidate in instanta

Prin Decizia nr. 583/2005, Curtea de Apel Cluj, secția comercială și de contencios administrativ și fiscal, a statuat că factura semnată de delegatul pârâtei, care avea puteri limitate, servește doar ca probă a îndeplinirii obligației de preluare a mărfii contractate, fără a avea semnificația acceptării clauzei penale prevăzute în factura respectivă.

colterm

Facturi mai mici la Colterm, dar si abonati mai putini

Primarul Nicolae Robu a făcut calculele și a ajuns la concluzia că facturile la încălzire sunt reduse față de aceeași perioadă a anului trecut. Asta, pentru că suma încasată de Colterm este mai mică. La fel de adevărat este că, în ultimul an, câteva mii de timișoreni s-au debranșat de la sistemul centralizat.

Top