Arhiva pentru eticheta: fiica

cenad

Tata si fiica urmariti general, prinsi la frontiera! Erau cautati de cateva ore

Tata si fiica urmariti general, prinsi la frontiera! Erau cautati de cateva ore

Caz inediat la Cenad, unde polițiștii de frontieră au oprit din călătorie doi cetăţeni români, tată şi fiică, pe numele cărora erau emise mandate de arestare! Cei doi sunt acuzați de mai multe infracțiuni și fuseseră dați în urmărire cu câteva ore înainte să fie prinși.

„Don Juan de Sinandrei” a fugit de acasa si cu fata popii!

Primarul din Sînandrei nu e la prima aventură extraconjugală. În 2008, el a mai fugit o dată de acasă, cu fiica preotului din localitate. După ce a pierdut alegerile, s-a întors la nevastă. Acum, Claudiu Coman i-a „suflat” soția celui mai bun prieten, omul care i-a plătit campania electorală câștigătoare. Probabil drept mulțumire.

Tata si fiica, spanzurati in podul casei

Două persoane au fost găsite decedate, miercuri, în podul unei case din localitatea timișeană Jimbolia. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet prin care Romulus Fiscuşan, în vârstă de 35 de ani, să-şi fi explicat gestul extrem de a-şi ucide copilul de doar şase ani, pentru ca apoi să-şi pună capăt zilelor.

Un fost politist si-a impuscat sotia si fiica

Fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţii al Inspectoratului de Poliţie Dolj, Nelu Gruia, şi-a împuşcat mortal soţia. Bărbatul şi-a împuşcat şi fiica, de 24 de ani, iar apoi a încercat să se sinucidă. Fiul său, de 20 de ani, a asistat la toată scena. Fostul poliţist a murit pe masa de operaţie.

Top