Arhiva pentru eticheta: filiale

Ca vicepresedinte national al PNL, Robu s-a facut coordonator de filiale

Ca vicepresedinte national al PNL, Robu s-a facut coordonator de filiale

N-a vrut niciun fel de atribuțiune politică, dar s-a ales totuși cu ceva,. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a devenit coordonator de filiale la nivel național, la fel ca și omologul său de la Caransebeș, Marcel Vela.

Felicitat de sefii partidului, Bojin va demite 10% din sefii organizatiilor locale PSD

În ciuda faptului că PSD a obţinut la alegerile europarlamentare cel mai bun procent înregistrat vreodată în Timiş, 10% dintre şefii de organizaţii locale sunt ameninţaţi cu demiterea. Este vorba despre organizaţiile unde PSD a pierdut sau a scos un scor mult sub media pe judeţ. Pe de altă parte, Titu Bojin a fost felicitat de liderii partidului, deși a scos „doar” 33% pe județ, iar senatorul Ilie Sârbu anunțase sancțiuni pentru cei care obțin sub 35 de procente.

Sarbu cere demisii in alb ale sefilor de filiale PSD care nu fac 35% la europarlamentare

Fiindcă e campanie electorală, senatorul de Timiș Ilie Sârbu şi-a găsit timp să ajungă și pe la Timișoara. Chiar la petrecerea câmpenească de 1 mai, socrul premierului i-a amenințat pe liderii de filiale judeţene că dacă nu fac măcar 35% la alegerile europarlamentare, se va lăsa cu demisii. Asta, pentru că acum e mult simplu să aduni voturi decât pe vremea când el conducea CJ Timiș și era în opoziție.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com