Arhiva pentru eticheta: formare

Dezvoltarea sistemului educational si de formare

Investițiile CE pentru învațare pe tot parcursul vieții continuă prin programele Comenius, Erasmus, Grundtvig și Leonardo da Vinci. În apelul lansat pentru calendarul 2012-2013 se regăsesc printre posibilii aplicanți o multitudine de tipuri de instituții, societăți private, asociații sau fundații care sunt conectate sub o formă sau alta cu procesul educațional.

Curs gratuit de relatii publice

În această perioadă se pot face înscrieri pe ultimele locuri disponibile la cursul gratuit de „asistent în relații publice și comunicare”. Acesta se adresează tuturor persoanelor dintr-o organizație interesate să-și dezvolte competențe legate de planificarea, realizarea și evaluarea activităților de relații publice.

Investeste in oameni – proiect cofinantat din fonduri europene

Proiectul „Consolidarea capacităţii instituţionale a Consorţiului Regional Vest” realizat de Universitatea Politehnica, cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene şi a Guvernului României, prin Programul Operaţional Sectorial 2007 – 2013, are ca scop consolidarea competenţelor de acţiune colectivă a membrilor consorţiului, pentru creşterea coeziunii şi eficienţei grupului.

Top