Arhiva pentru eticheta: frig

Salupa Politiei Locale Timisoara, trasa pe mal pana la primavara, de frig si intuneric

Salupa Politiei Locale Timisoara, trasa pe mal pana la primavara, de frig si intuneric

Șalupa de 30.000 de euro a Poliției Locale Timișoara, unicat în țară, a intrat în hibernare. Ambarcațiunea a circulat pe Bega aproximativ 4 luni, dar acum a fost trasă la mal. E prea frig, se lasă repede noaptea și e prea mare consumul de combustibil.

Sfaturi de la pompieri pentru ciobani: nu beti alcool si imbracati-va gros

Pompierii de la ISU „Banat” au vizitat, în ultimele zile, nu mai puțin de 121 de stâne de oi din județul Timiș. În condițiile în care vremea a fost geroasă, ei au discutat cu ciobanii, oferindu-le sfaturi pentru a se proteja împotriva frigului, și au verificat modul în care funcționează sistemele de încălzire din adăposturi.

La Timisoara nu sunt scoli fara caldura, cursurile pot fi reluate miercuri

Elevii din Timiș au mai primit două zile de vacanță, după ce Inspectoratul Școlar Județean a decis amânarea reluării cursurilor până miercuri, 11 ianuarie. Totul, din cauza gerului și a problemelor legate de căldura din sălile de clasă. La Timișoara, de miercuri, copiii se pot întorce la școală.

Vacanta pana miercuri: scolile din Timis raman inchise din cauza gerului

Timișul nu a fost afectat de viscol și ninsoare, dar, din cauza gerului, școlile vor rămâne și aici închise până miercuri. Este decizia Inspectoratului Școlar Județean, luată pe baza rapoartelor de la mai multe unități de învățământ care au probleme cu încălzirea în sălile de clasă.

Top