Arhiva pentru eticheta: fumat

Nu fumati in piata, in parc sau in taxi! Peste 500 de amenzi date in acest an la Timisoara

Nu fumati in piata, in parc sau in taxi! Peste 500 de amenzi date in acest an la Timisoara

Fumați în piață sau în stația de autobuz? Mare atenție, fiindcă o țigară v-ar putea costa foarte mult, dacă dați nas în nas cu un polițist local. Peste 500 de sancțiuni au fost date de la începutul anului, o parte dintre ele și în localuri care nu respectă restricția.

Mesaj dupa prima zi fara tigari in baruri: Nefumatorule, ne gasesti in spatele cafenelei, stam in frig!

Nu se mai fumează în localuri și spații publice, pentru că în România a intrat în vigoare, pe 17 martie, una dintre cele mai restrictive legi antifumat din Europa. Cine vrea să tragă o țigară trebuie să iasă în stradă, conspirativ, pe colțuri de stradă. Pe români nu-i părăsește însă umorul… Nici măcar în situații limită.

Fumatorii, doar in strada! Care este amenda daca sunteti prinsi cu tigara in bar

Gata cu fumatul în toate locurile publice! De joi, 17 martie, a intrat în vigoare legea care trimite fumătorii în… stradă. Polițiștii vor pleca în controale în zilele următoare, pentru a verifica respectarea legii. Dacă vreți să reclamați un fumător indisciplinat nu sunați însă la 112!

Totul pentru o tigara! Proprietarii de cluburi cauta solutii sa fenteze Legea antifumat

Din 16 martie intră în vigoare Legea antifumat, care îi va trimite în stradă pe „vicioși”, dacă vor să tragă o țigară în timp ce se află în club. Legea îi îngrozește şi pe proprietarii de cluburi. La Timișoara, un astfel de local a încercat să interzică, în toamna trecută, fumatul, dar a renunțat după nici o lună.

ISJ Timis, cu ochii pe elevii si profesorii care fumeaza in scoli

Indiferent de performanțele școlare, o bună parte dintre elevii de liceu din Timișoara au vicii precum adulții. Profesorii se plâng că, deși sunt tineri cu rezultate excepționale la învățătură, elevii nu vor să renunțe în niciun chip la fumatul în incinta școlii. ISJ Timiș e cu ochii și elevi, dar și pe… profesorii fumători.

La cumparaturi, in fum de tigara, prin magazinul „Bega”

Timișorenilor li se servesc tot felul de campanii prin care sunt îndemnați să se lase de fumat sau să măcar să-și arunce mucurile în scrumiere. Ultima inițiativă de acest gen a fost pusă în practică la finele lunii aprilie, când pe semafoarele din oraș au apărut plăcuțe cu textul „Timișoara curată. Nu arunca țigările pe jos”.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com